Motivation Monday: win een self-tan-skincareset van ROQUEBRUN t.w.v. €113,95

Ook in het najaar kun je een summer glow behouden.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een self tan skincareset van ROQUEBRUN weg. Voor een stralende glow, óók in het najaar.

De self-tan-producten

Zelfs de grootste optimisten kunnen nu niet meer ontkennen dat de herfst is begonnen. Die zomer ligt nu echt achter ons. Gelukkig kun je je tan behouden met de producten van ROQUEBRUN. De fijne zelfbruiners van het merk zorgen niet alleen voor een gebruinde huid, maar ze hebben ook een verzorgende werking. Zo bevatten de producten onder andere plant retinol, hyaluronzuur, collageen en aloë vera; ingrediënten die de cel- en huidvernieuwing stimuleren, de huid hydrateren, fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huid elastisch houden. Bovendien zijn de producten ook nog eens alcoholvrij en vegan.

De zelfbruiningsproducten zijn verkrijgbaar in twee kleuren: light en dark. In zo’n 4 tot 8 uur zorgen het face- en bodyserum voor een natuurlijke ogende tan. En je hoeft niet bang te zijn dat de serums afgeven op je kleding of beddengoed: ze zijn namelijk doorzichtig. Bonus: de flesjes staan ook nog eens mooi in de badkamer.

Winnen

Lijken de producten van ROQUEBRUN je wel wat en zou jij jouw huid graag een sunkissed glow geven? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk een faceserum, bodyserum en tanning glove t.w.v. €113,95 weggeven. Kans maken?  Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 16 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met ROQUEBRUN zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws