Motivation Monday: win 3x een wenkbrauwset van Dashl t.w.v. €49,95

Voor prachtige wenkbrauwen!

Lees ook

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer een wenkbrauwset van Dashl weg. Daarmee zitten je wenkbrauwen altijd goed!

De producten van Dashl

Kun je wel wat hulp gebruiken met je wenkbrauwen? Dan ben je bij Dashl aan het juiste adres. En dat kun je vrij letterlijk nemen, want in de Beauty Bar van het label kunnen de inhouse-experts jouw wenkbrauwen omtoveren tot prachtige brows. Vervolgens kun je er thuis voor zorgen dat je wenkbrauwen de juiste shape behouden, want het beautymerk heeft óók een eigen lijn met wenkbrauwproducten.

De productlijn van Dashl bestaat uit verscheidene wenkbrauwproducten. De Brow Lift Sculpt, De Brow Boss Pomade, De Brow Filler Pencil, De Brow Fixer Gel en het Brow Razor Duo. Hiermee kun je je wenkbrauwen shapen, bijtekenen, in model brengen en onderhouden. De producten zijn 100 procent vegan en diervriendelijk. Je kunt de producten individueel aanschaffen, maar je kunt ook The Brow TRIO bemachtigen. Deze set bevat de Brow Lift Sculpt (een modellerende wax), de Brow Filler Pencil (waarmee je haarachtige lijntjes kunt aanbrengen) en de Brow Boss Pomade (om dunne wenkbrauwen voller te laten lijken). Het potlood en de pomade zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Light Brown, Medium Brown en Dark Brown.

O, en die Beauty Bar van Dashl waar we het net over hadden? Daar kun je dus een keer in de zoveel tijd je wenkbrauwen in de watten laten leggen, maar je kunt ook een abonnement op deze dienst nemen. Voor 34 euro per maand kun je dan onbeperkt gebruik maken van de Brow Express.

Winnen

Kun jij nog wel wat fijne wenkbrauwproducten gebruiken? Goed nieuws, wij mogen drie keer de The Brow Trio weggeven, t.w.v.€49,95. Kans maken?  Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 23 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Dashl zullen delen als je wint. 

 

Laatste nieuws

Zie ook