Wauw! Zó ziet de knappe dochter van Irene Moors eruit

Irene Moors is inmiddels een heus begrip geworden in de televisiewereld. Maar hoe ziet de inmiddels 23-jarige dochter van de BN’er er nu eigenlijk uit?

Grote liefde

Al twintig jaar is Irene Moors gelukkig getrouwd met haar man en grote liefde Barry Kroon. Irene en Barry hebben samen twee kinderen: Rosalie en Tijn. Als we hun looks onder de loep leggen, zien we dat Tijn het meeste weg heeft van zijn moeder en dat Rosalie erg veel weg heeft van haar vader. Terwijl Irene vaak in de spotlights staat en haar dochter hier ook zeker niet vies van is, houdt man Barry zich graag op de achtergrond samen met zoon Tijn. Hij gaat vrijwel nooit mee naar premières, en wil liever niet op de foto. Zo nu en dan post Irene een kiekje samen met haar man. Zo liet ze vorige zomer weten dat ze inmiddels twintig jaar gelukkig getrouwd is met haar grote liefde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Moors (@irene_moors)

Eerder vertelde ze aan Story hun huwelijksgeheim: “Wij zijn al heel lang bij elkaar en willen graag samen oud worden. Dat is een fijn, vertrouwd, en veilig gevoel.” Irene liet ook weten dat zowel zij als Barry totaal niet jaloers zijn. “Onze relatie is totáál niet spannend, maar dat hoeft voor ons ook niet”, aldus de gelukkige Moors. Benieuwd hoe de prachtige kinderen van Irene en Barry eruitzien en waar dochter Rosalie zich voornamelijk mee bezighoudt? Kijk dan snel mee op de volgende pagina!

Laatste nieuws