Stem op jouw favoriete kandidaat voor de Smart Sustainable Sisley Award

Wie vind jij de inspirerendste eco creator?

Ze zetten zich met heel hun hart in voor een leefbare wereld en zijn voorbeelden op het gebied van duurzaamheid. Wie van deze groene ondernemers verdient de Smart Sustainable Sisley Award?

Over Sisley & Sustainable Beauty

Net als de pioniers op deze pagina’s draagt Sisley duurzaamheid een warm hart toe. Sisley is sinds 1976 het eerste beautymerk gebaseerd op natuurlijke en plantaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Elk product komt tot stand in Sisley’s Centre for Research and Operations, dat gecertificeerd duurzaam opereert en het Franse milieukeurmerk ‘Haute Qualité Environnementale’ draagt. Dankzij zonnepanelen op het dak voorzien het onderzoekscentrum en de bijbehorende kantoren bovendien in hun eigen energie.

De kandidaten in een notendop

Marlies van Heusden (32) zette het bedrijf NATURE BAR op, dat handgemaakte, duurzame zeep- en shampoo-bars verkoopt met alleen maar natuurlijk ingrediënten. Klik hier om meer te lezen over Marlies en haar bedrijf Nature Bar.

Yasmina Khababi (27) is de oprichter van FRESHTABLE, dat verse wereldgerechten bezorgt en met elke maaltijd wil bijdragen aan een inclusieve en duurzame wereld. Klik hier om meer te lezen over Yasmina en haar bedrijf Freshtable.

Charlotte van der Lande (32) zette meubelbedrijf A LOTT OF SPACE op dat circulaire sofa’s maakt. Hiermee gaat ze de strijd aan met fast furniture. Klik hier om meer te lezen over Charlotte en haar bedrijf A Lott of Space.

David Kester (28) is co-founder van WATTLAB, dat de binnenvaart wil verduurzamen door zonnepaneelsystemen te plaatsen op schepen. Klik hier om meer te lezen over David en zijn bedrijf Wattlab.

Laurie Kos (31) is co-founder van GROEN PENSIOEN, dat zoveel mogelijk pensioenfondsen wil aanspreken op beleggingen die klimaatverandering verergeren. Klik hier om meer te lezen over Laurie en haar bedrijf Groen Pensioen.

Stem mee!

Wie vind jij de inspirerendste eco creator uit dit rijtje? De winnaar van de Smart Sustainable Sisley Award wint een huid- en make-upadvies van Sisley’s make-upartist Lotte Vissers – zij zette de groene ondernemers voor deze shoot in de mooiste make-up – en een Sisley-pakket t.w.v. € 1500. Stem op jouw favoriet, dan maak je meteen kans op het nieuwe Masque Exfoliant Enzymatique van Sisley en een mini-abonnement op Marie Claire.

De datum om te stemmen op jouw favoriet is inmiddels verstreken.

Stemmen op jouw favoriet voor de Smart Sustainable Sisley Award kan tot en met 15 november. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Sisley zullen delen als jij het Masque Exfoliant Enzymatique wint. 

Tekst: Jill Waas | Fotografie: Martijn Senders