Winactie: win The Cape van AWA by Magnum t.w.v. €200

De bijzondere modecollectie in gelimiteerde oplage is geïnspireerd door lokale cacaoboeren.

Lees ook

Een exclusief kledingitem gemaakt door de Ivoriaanse kledingontwerper Rebecca Zoro, waarvan de opbrengst ook nog eens ten goede komt aan vrouwelijke cacaoboeren, dat is toch een droom? Goed nieuws: wij mogen een cape van de ontwerper weggeven, van Magnum.

AWA by Magnum

Magnum lanceert in aanloop naar Wereld Cacao en Chocolade Dag AWA; een nieuw meerjarig programma met als doel het bieden van sociale en economische steun aan vrouwelijke cacaoboeren in Ivoorkust. Als aftrap presenteert Magnum een ​mode- en accessoirelijn gemaakt door de Ivoriaanse ontwerper Rebecca Zoro in gelimiteerde oplage. Alle opbrengsten van de verkoop komen rechtstreeks ten goede aan de cacaoboeren en vormen een aanvulling op de totale investering van Magnum in het duurzame inkoopprogramma voor cacao, dat Magnum tien jaar geleden lanceerde. Het merk neemt hiermee de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de levensomstandigheden van de vrouwen die de grondstof voor de Magnum-chocolade verbouwen.

Vrouwelijke cacaoboeren

Het empowermentprogramma van Magnum in Ivoorkust wordt tot leven gebracht door AWA: Magnum’s allereerste digitale ambassadeur. In samenwerking met ngo’s zoals CARE International en 100WEEKS, zorgt het AWA by Magnum-programma er onder andere voor dat vrouwelijke cacaoboeren opleidingen krijgen met betrekking tot ondernemerschap en taalvaardigheid. Dit helpt de vrouwen om financieel onafhankelijk te worden en maakt hierdoor een blijvende impact.

Rebecca Zoro

Voor de collectie werkte ontwerper Rebecca Zoro nauw samen met lokale kunstenaars, ontwerpers en ambachtslieden. Zoro komt zelf uit Abengourou, een stad in het oosten van Ivoorkust, en staat bekend om haar gedurfde prints en Afrikaans geïnspireerde silhouetten. Zoro’s creaties worden internationaal al gedragen door onder andere Beyoncé die haar roemen om het gebruik van lokale materialen en de inspiratie die zij haalt uit haar Afrikaanse erfgoed. De AWA by Magnum modecollectie bestaat uit vijf stukken die op veel manieren te combineren zijn: een rok, een cape, een grote sjaal (die als top of hoofddoek gedragen kan worden), een kleinere sjaal en een armband.

Win

Om dit prachtige doel en deze schitterende collectie van Magnum te vieren, mogen we The Kamandje Cape t.w.v. €200 weggeven. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 20 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Magnum zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws

Zie ook