Viktor&Rolf en Specsavers lanceren opnieuw een brillencollectie

Zes monturen voor elk individu.

Lees ook

Viktor&Rolf en Specsavers slaan opnieuw de handen ineen voor een nieuwe brillencollectie. Voor de nieuwe monturen van het iconische Nederlandse modehuis hebben ze zich laten inspireren door kenmerkende Viktor&Rolf-elementen, zoals details die gebaseerd zijn op de iconische Flowerbomb.

Viktor&Rolf Vision

Het ensemble van de Viktor&Rolf Vision collectie bij Specsavers heeft alle kenmerkende Viktor&Rolf-elementen in zich. Zo vind je bijvoorbeeld details gebaseerd op de iconische Flowerbomb; op de voorkant of zijkant van de monturen of aan de studs.

Net zoals bij de andere ontwerpen van het modehuis, heeft de brillencollectie een surrealistische uitstraling. De verschillende vormen en verhoudingen in combinatie met het zachte kleurenpalet maken dat de collectie voor ieder wat wils heeft. De collectie is daarmee een samenhangend geheel van moderne ontwerpen gemaakt van luxueuze materialen, die allemaal van duurzaam en bio-acetaat materiaal gemaakt zijn.

Neutrale en zachte tinten

Het bijzondere ensemble, bestaand uit zes monturen, bevat neutrale en zachte tinten. Maar de ontwerpers schuwen een beetje kleur ook niet. Zo is de V20 verkrijgbaar in kristal roze. En anders zijn de andere modellen wel hebberigmakend: van roségoudkleurig metaal tot een cateye montuur van glanzend zwart acetaat. Deze collectie wil je niet missen!

 

Elegant en tijdloos

Viktor&Rolf had na de eerste brillencollectie de smaak te pakken, en waren dan ook erg blij dat ze in een tweede collectie de ontwerpen verder mochten ontwikkelen en verfijnen. “Het resultaat hiervan is terug te zien in deze prachtige nieuwe brillencollectie. Het is een zorgvuldig vervaardigde collectie geworden van verschillende stijlen, welke gedurfd, elegant en tijdloos zijn – brillen met een kenmerkende Viktor&Rolf-twist”, aldus het modehuis.

Viktor&Rolf Vision is nu verkrijgbaar bij alle Specsavers-filialen in Nederland.

Beeld: Specsavers

Laatste nieuws

Zie ook