Selena Gomez openhartig over haar mental issues in nieuwe documentaire

Met de documentaire hoopt ze anderen te inspireren om hun eigen geestelijke gezondheid in de gaten te houden.

Lees ook

Actrice Selena Gomez is regelmatig openhartig over haar geestelijke gezondheid, van haar angsten tot het omgaan met een bipolaire stoornis. In een nieuwe documentaire krijgen we een openhartige kijk op haar geestelijke gezondheid.

My Mind & Me

In de documentaire genaamd My Mind & Me neemt Selena ons mee in de afgelopen zes jaar, die een reeks belangrijke momenten van haar leven omvatten. Onder andere het annuleren van haar Revival-tour vanwege psychische problemen, het hebben van een niertransplantatie en het delen van haar bipolaire diagnose komen voorbij.

Hoogtepunten en dieptepunten

Hoewel ze zich regelmatig uitspreekt op social media over haar mental issues, krijgen we in de documentaire een ‘uniek rauwe en intieme’ kijk op de rol die het in haar leven speelt. Zo zien we in de teaser van de documentaire de hoogtepunten op het podium en leuke momenten met vrienden, maar ook dat ze emotioneel instort en in bed ligt met mascara over haar wangen. “We kunnen het soms niet goed met elkaar vinden en het wordt moeilijk om te ademen, maar ik zou mijn leven niet veranderen”, schreef de actrice bij de teaser.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez)

Inspireren

Met de documentaire hoopt ze anderen te inspireren om hun eigen geestelijke gezondheid in de gaten te houden en zo nodig ook hulp te zoeken. Zelf erkent ze dat het een strijd is die ze haar hele leven moet aangaan. “Ik heb veel problemen gehad met depressie en angst, en ik heb er veel over gezegd, maar het is niet iets wat ik denk ik ooit zal overwinnen”, aldus de actrice tegen Harper’s Bazaar.

De documentaire verschijnt op 4 november op Apple TV+.

Bron: Stylist.co | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook