Emma Corrin kiest voor goudvisjurk op de rode loper

Finding Nemo? Finding couture!

BFI My Policeman Premiere

Voor het London Film Festival haalde menig celeb alles uit de kast om indruk te maken, maar de show werd pas echt gestolen door Emma Corrin. Voor de gelegenheid droeg de The Crown-actrice een jurk die wel veel wegheeft van een plastic zak met goudvis. Uhm, blub?

Fashion fish

Emma Corrin weet ons vaak te verrassen met bijzondere en uitgesproken looks, maar deze outfit die veel wegheeft van een plastic zak met goudvis hadden we nog niet eerder gespot. De 26-jarige droeg een creatie van JW Anderson, uit de spring/summer 2023-collectie. De jurk werd vorige maand nog tijdens Londen Fashion Week getoond en komt dus regelrecht van de catwalk. Ook voor schoenen dook de actrice in de kast van de ontwerper: Emma combineert de jurk met zwarte muiltjes.

De acteur, die in april 2021 liet weten queer te zijn en aangesproken te willen worden met hen/hun, kan de lol er zelf wel van inzien. Bij de foto op Instagram schrijft Emma de iconische quote uit de film You've Got Mail: "Who belongs to the fish? (10 bucks if you guess the film)." Ook laat de acteur weten ontzettend trots te zijn op de film The Policeman, die tijdens het London Film Festival de première beleefde. "Ik vond het geweldig om te maken, zoveel hart en een goede herinnering aan waar we voor hebben gevochten en waar we nog voor moeten vechten."

The Policeman

De film The Policeman is een bewerking van Bethan Roberts' gelijknamige roman uit 2012. Hij vertelt het verhaal van lerares Marion (Emma Corrin) en politieagent Tom (Harry Styles) die elkaar aan de kust van Brighton in de jaren vijftig ontmoeten. Het bloeit op tot een relatie, maar curator Patrick (David Dawson) ontwikkelt ook gevoelens voor Tom, en de mannen beginnen een affaire. In die tijd was homoseksualiteit alleen nog illegaal.

Bron: Vogue | Beeld: BrunoPress