Motivation Monday: win 2x een Flex Smart-set van Triumph t.w.v. €115

Prachtige en supercomfortabele items!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we items uit de Flex Smart-collectie van Triumph weg. Met deze comfy items begin je de week goed!

Flex Smart

We willen allemaal niets liever dan kleding die lekker zit. En dan het liefst kleding die ook nog mooi is. Triumph weet wel raad met die wensen. Het label lanceerde afgelopen september Flex Smart: kledingstukken die ontzettend comfortabel zijn en meebewegen met het lichaam. We horen je al denken, hoe dan? Daar doet Triumph gelukkig niet geheimzinnig over. De Flex Smart-items (denk aan onderbroeken, beha’s, tops, shirts en broeken) zijn ontworpen met een speciaal gepositioneerde flex insert die de bewegingen van het lichaam volgen en zich aanpassen om optimale ondersteuning te bieden.

De Flex Smart-items zijn gemaakt van ultra lichtgewicht, temperatuurregulerende stof. Handig, want dan kun je het ook dragen op actieve dagen. Ook bevat het niet kreukende cups. Dit wil je, want zo kun je je items makkelijk opbergen of inpakken, zonder dat je de kledingstukken ermee verpest. O, en de slimme flex-beha is naadloos en voorzien van een halslijn met een oneindige rand die nauw op je lichaam aansluit. Erg comfy, dus!

Winnen

Lijken de items uit de Flex Smart-collectie je wel wat? Goed nieuws, wij mogen twee keer een set uit de Flex Smart-collectie weggeven: een Flex Smart Top en Flex Smart Bottom. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 30 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triumph zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws