Marie Claires weekendtips

Van het slapen in een nachtclub tot een digitale expositie tijdens ADE.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Slapen in Hotel Chin Chin Club

Heb jij nog geen slaapplek geregeld voor ADE? No worries, want Booking.com zorgt ervoor dat je alsnog heerlijk kunt slapen. In Hotel Chin Chin Club, om precies te zijn. Naast de hotelkamer en toegang tot het feest bij Kris Kross Amsterdam Special, bevat het arrangement ook een diner, aan anti-kater ontbijt en een meet en greet met Kriss Kross Amsterdam. Ook krijg je een privéchauffeur én butler tot je beschikking. Sounds good!

Prijs:

€ 22,10 voor wie het eerste boekt.

Reserveren?

Vanaf donderdag 20 oktober om 10:00 uur via de website.

Winterse cursussen bij Miuz

Ook deze winter kun je genieten van heerlijk ijs, semifreddi en échte Italiaanse warme choco. Amsterdamse gelateria Miuz blijft namelijk open voor hun klanten. Leuk nieuws: je kunt ook meedoen aan de verschillende workshops waarin je leert zelf gelato te maken, zoals in de workshop Gelato & Wine Pairing.

Waar:

Overtoom 117, Amsterdam

Digitale expositie 'GOD IS A DJ' van Rutger Geerling

Op 19 oktober start ADE en dat is ook de opening van de fototentoonstelling 'GOD IS A DJ' van fotograaf Rutger Geerling in de Beurs van Berlage. Als bezoeker kun je het werk op digitale schermen bewonderen en er zijn speciale area's gemaakt met elk een ander thema. Kortom, de perfecte pre- of afterparty!

Waar:

Beurs van Berlage, Amsterdam

Wanneer:

19 oktober tot 13 november

Expositie 'Wild in Blue' van Koh Sang Woo

Op naar de Wanrooij Gallery, waar je van 21 oktober tot 21 januari de solo-expositie van de Amerikaans-Koreaanse beeldend kunstenaar Koh Sang Woh kunt bekijken. De expositie 'Wild in Blue' toont een selectie kleurrijke fotografische schilderijen, waar gebruik is gemaakt van de kleur blauw met een subtiel roze hart.

Waar:

Wanrooij Gallery, in Amsterdam

Wanneer:

21 oktober 2022 tot en met 21 januari 2023

Op de bank

Ben je meer in de mood voor films en series? HER Film Festival is nog bezig tot 23 oktober. Hier vind je acht films en documentaires die in het teken staan van vrouwenrechten. Maar ook op de verschillende streamingdiensten vind je het nodige kijkvoer. Zo vind je op Netflix het nieuwste en laatste seizoen van Derry Girls, en de film Luckiest Girl Alive met Mila Kunis in de hoofdrol. Fijn weekend!

Beeld: BrunoPress