Motivation Monday: win een Leor Fashion kledingset t.w.v. €180

Niet overdressed, wél representatief en comfortabel.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een gehele Leor Fashion kledingset weg. Stijlvol én comfortabel.

Over Leor Fashion

De missie van Leor is niet ingewikkeld, maar wel prachtig: niet overdressed zijn, je wél representatief en comfortabel kunnen kleden. Het resulteert in prachtige kledingstukken. Van leggings tot t-shirts en biker shorts. De items van Leor zijn gemaakt van kwalitatieve stoffen met streetwear-details en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Donkerpaars, licht paars, diepgroen, lichtgroen, zwart, en – stiekem onze favoriet – zandkleurig beige. Zo is er voor ieder wat wils.

De kledingstukken uit de Athleisure X Streetwear-lijn kun je in drie categorieën opdelen: items voor mannen, items voor vrouwen en unisex items. Een ding hebben alle stukken met elkaar gemeen: ze zijn allemaal comfortabel en prachtig. De credits voor deze fijne items gaan naar Jürgen Locadia en Chrystal Locadia. Broer en zus startten Leor toen Jürgen als atleet op zoek was naar comfortabele en representatieve kleding waarin hij naar zijn trainingen toe kon gaan. Die wens ging mooi samen met Chrystals achtergrond: ze studeerde aan de modeacademie en daarmee vormen broer en zus een gouden combinatie!

Winnen

Wil jij je ook in een prachtige Leor-set hullen? We get it! Daarom geven we een complete Leor Fashion set weg uit de Athleisure X Streetwear-collectie. Deze bestaat uit een legging, een hoody én een top. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-win-form id='18']

Deze winactie loopt tot en met 6 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Leor Fashion zullen delen als je wint.