Marie Claires weekendtips

Van Instagrammable restaurants tot een indrukwekkende tentoonstelling.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Borrelen bij Poppy’s

Ben je altijd op zoek naar nieuwe hotspot om te dineren en te borrelen? Bezoek dan Poppy’s. In het restaurant kun je heerlijk biologisch eten. Op de menukaart pronken gerechten als zalm tataki, citroenrisotto en rendang met jackfruit. Naast de lunch- en dinerkaart heb je ook nog een derde kaart met Instagrammable cocktails.

Wanneer:
Woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11:30.

Waar:
Lutmastraat 99, Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door POPPY’S (@poppysamsterdam)

Bezoek de Affordable Art Fair

Ja, voor een Van Gogh en Monet moet je enorm veel geld neerleggen, maar kunst hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo kun je tijdens de Affordable Art Fair in Amsterdam betaalbare kunst aanschaffen. De keuze is reuze. Tijdens dit event vind je duizenden hedendaagse kunstwerken afkomstig van meer dan 70 lokale, nationale en internationale galeries.

Wanneer:
Woensdag 26 oktober tot en met zondag 30 oktober.

Waar:
De Kromhouthal in Amsterdam.

Liefde en verlangen bij Hermitage

Love Stories – art, passion & tragedy in de Amsterdamse Hermitage gaat over liefde en verlangen in de portretkunst vanaf de late 16de eeuw. Met ruim 100 portretten – schilderijen en fotografie – die normaal nooit buiten de National Portrait Gallery in Londen te zien zijn. Van prins Charles en prinses Diana tot Mick en Bianca Jagger.

Wanneer:
Tot en met 8 januari 2023.

Waar:
Hermitage, Amsterdam.

Dineren bij Cape Town Social Club

Met Japans, Italiaans, Mexicaans en Grieks zijn we in Nederland erg bekend. Kaapstadse gerechten? Die kennen we wat minder. Aan Cape Town Social Club de eer om onze smaakpapillen te prikkelen met gerechten die zijn geïnspireerd op Kaapstad. Uiteraard gaat dat gepaard met unieke cocktails en heerlijke wijnen.

Wanneer:
Woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 17:30.

Waar:
Raamstraat 27, Amsterdam.

Avondje bankhangen

Doe je het dit weekend liever rustig aan en plan je een avondje op de bank? Maak er dan een filmavondje van. Videoland breidde het aanbod uit met de feelgood film Wonder, op Netflix stream je nu het vijfde seizoen van Family Reunion en op Prime kun je vast in de kerstsfeer komen met de Hallmark film Christmas Under The Stars.

Openingsbeeld: BrunoPress

Laatste nieuws