7 steamy films om te streamen op Netflix

Van classics tot thrillers tot LGBTQIA+.

Naast de zoetsappige romcoms of kostuumdrama’s willen we ook weleens wat pit tijdens onze Netflix-avondjes. Ben jij ook zo’n fan van steamy-films? Dan heb je geluk, want Netflix stookt de hitte flink op met deze sexy films. Van classics tot coming-of-age: wij delen een wel heel heet lijstje met films.

1. Burlesque

Wat krijg je als je Cher en Christina Aguilera in een muzikale nachtclub zet? Juist, Burlesque. Deze klassieker bevat een aantal geweldige nummers, waar de meest indrukwekkende sexy choreografieën op bedacht zijn. Wij oefenen nog een keer of twintig.

2. Alex Strangelove

In deze romantische drama zien we een jongen die van plan is zijn virginity kwijt te raken aan zijn vriendin, maar die verrast wordt door het feit dat hij gevoelens krijgt voor een andere jongen.

3. Someone Great

Fan van Jane the Virgin? Dan moet je deze film zien met hoofdrolspeelster Gina Rodriguez die de aspiring muziekjournalist Jenny speelt. Wanneer haar vriend haar dumpt, maken Jenny’s beste vriendinnen het hun missie om Jenny een laatste gekke (en sexy) weekend te bezorgen in New York City voordat ze verhuist naar de andere kant van het land.

4. High Society

In deze film uit 2018 volgen we een koppel dat er alles aan wil doen om onderdeel te worden van een elite gemeenschap. Hun race naar de top zorgt echter voor verraad, steamy scènes en zoveel meer.

5. Elisa & Marcela

Deze bijzondere film gaat over het waargebeurde verhaal van Elisa en Marcela in 1901 in Spanje. Elisa en Marcela vallen voor elkaar, maar om te kunnen trouwen met de liefde van haar leven, neemt Elisa een mannelijke identiteit aan.

6. Rebecca

Stiekem fan van Fifty Shades of Grey of het boek Verity van Colleen Hoover? Dan moet je de erotische thriller Rebecca zien. Deze boekverfilming vertelt het verhaal van een rijke weduwnaar die met zijn nieuwe vrouw naar het Engelse platteland verhuist. Er blijkt echter iets mysterieus aan de hand te zijn met het overlijden van zijn eerste vrouw…

7. After

After heeft niet alleen BookTok overgenomen, ook in de bioscopen loopt het storm. In de romantische drama uit 2019 volgen we het leven van Tessa Young, wanneer ze love-interest Hardin ontmoet. Er ontstaat een ontluikende liefde tussen de twee, die door allerlei ups en downs gaat die je niet ziet aankomen.

Bron: Popsugar | Beeld: After

Laatste nieuws