Motivation Monday: win een huidverzorgingspakket van Faace t.w.v. €95

Efficiënt, gebruiksvriendelijk, duurzaam én vegan.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een huidverzorgingspakket van Faace weg. Voor een stralende en verzorgde huid!

Over het merk

Heb je het zo druk dat je gezichtsverzorging er soms een beetje bij in schiet? You’re not alone. Toen Faace-founder Jasmine Wicks-Stephans moeder werd, merkte ze dat ze minder tijd en energie had voor haar skincare-routine. Uit de behoefte naar gezichtsverzorging die aansluit bij haar drukke leven, ontstond haar huidverzorgingsmerk Faace. Het label heeft inmiddels vier gezichtsmaskers gelanceerd en twee reinigers.

Faace heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De producten van het label zijn dan ook vegan en dierproefvrij en de tubes zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Ook leuk: de gezichtsmaskers voelen als een sheet mask, maar ze bevatten geen sheet. Scheelt ook weer voor het milieu!

De producten

We noemden net al dat de lijn bestaat uit vier gezichtsmaskers: Periode Faace (met hyaluronzuur om te hydrateren en om puistjes, droge plekken en ontstekingen tegen te gaan), Tired Faace (met aloë vera en vitamine c om je huid van die begeerlijke glow te voorzien), Menopause Face (met collageenstimulerende en hydraterende eigenschappen om de huid te ondersteunen tijdens de menopauze) en Sweaty Faace (met vitamine c en antioxidanten, om het hete gevoel van de huid na het sporten te verminderen).

Ook heeft Faace twee cleansers in diens assortiment. De Dirty Faace Cleanser en de Dull Faace Cleanser. Eerstgenoemde bevat zuiverende, kalmerende en hydraterende ingrediënten. Het reinigt de huid dus niet alleen, maar verzorgt ‘m ook. De Dull Faace Cleanser reinigt de huid ook, maar je kunt de cleanser ook 10 minuten laten inwerken als een masker. Deze cleanser ontdoet de huid dan van dode huidcellen, wat resulteert in een frisse teint. De producten zijn te koop bij BioPlaneet, en door zowel mannen als vrouwen te gebruiken.

Winnen

Ben je erg benieuwd naar de producten van dit vegan en duurzame huidverzorgingsmerk? Goed nieuws, wij mogen enkele Faace-producten weggeven: de Dirty Faace Cleanser, de Tired Faace Mask en de Sweaty Faace Mask t.w.v. €95 euro. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 13 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Faace zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws