Zien: Netflix deelt eerste trailer van Dead to Me seizoen 3

Veel hilariteit, veel politie, en heel veel Jen en Judy.

Het was even wachten op het derde seizoen – het tweede verscheen in mei 2020 – maar het laatste seizoen van Dead to Me is binnenkort eindelijk te streamen. En zeker na het zien van de eerste volledige trailer kunnen we niet wachten om te zien wat het lot voor Judy en Jen in petto heeft.

De trailer

Steve Wood is dood – wisten we natuurlijk al – maar ook de politie is daar nu van op de hoogte. Zo zien we in de nieuwe trailer, die Netflix gisteravond deelde, dat de politie het lichaam van Judy’s ex-vriend in het bos heeft gevonden. En BFF’s Jen en Judy? Die lijken wel erg schuldig.

Aan het einde van seizoen 2 zagen we natuurlijk dat Jen (Christina Applegate) en Judy (Linda Cardellini) worden aangereden door Ben, Steve’s tweelingbroer (beiden gespeeld door James Marsden). Steve was beschonken achter het stuur gekropen en besloot dan ook geen hulp te verlenen aan de gewonde Jen en Judy, maar om door te rijden (de show heeft iets met hit and runs). In het derde seizoen zien we dat Ben hiermee probeert te dealen en hoe Jen en Judy herstellen van het ongeluk. En uiteraard zien we hoe de twisted BFF’s hun misdaden proberen te verbloemen.

O, en dan moeten we natuurlijk de Grieken niet vergeten. Opfrisser: in seizoen twee ontdekten we dat Steve geld aan het witwassen was voor de Grieken. Zouden Jen en Judy de moord op Steve misschien kunnen afschuiven op hen? De trailer hieronder belooft in ieder geval veel goeds voor het langverwachte en laatste seizoen van de serie.

Laatste seizoen

Al in 2020 kondigde Liz Feldman, de maker van Dead to Me, aan dat seizoen 3 het laatste seizoen zou zijn. “Wanneer je een tv-show maakt verwacht je nooit dat je een eerste seizoen gaat maken, laat staan drie seizoenen”, zei ze toen in een statement over het laatste seizoen. “Hoewel ik zou willen dat ik voor altijd in de wereld van Jen en Judy zou kunnen leven, kwam het einde voor de serie in me op toen we halverwege het filmen van seizoen 2 waren. Misschien was ik gewoon aan het ijlen op die 15 uur durende opnamedag, maar ik denk dat ik een passende en hopelijk bevredigende manier heb bedacht om closure and healing te brengen aan onze twee beste vriendinnen.”

“Onze casts en crew hebben alles op alles gezet om dit laatste seizoen te maken. Ik heb de beste tijd gehad met Jen en Judy. Ik hoop dat jullie dat ook zullen hebben”, aldus Liz Feldman.

Het derde en laatste seizoen is vanaf 17 november op Netflix te streamen.

Bron: Netflix | Beeld: Dead to Me

Laatste nieuws