Marie Claires weekendtips

Van fijne filmtips tot een chocoladeletterjacht.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

In de bios: Mrs. Harris goes to Paris

Het is 1957 in Londen en de weduwe Mrs. Ada Harris werkt als schoonmaakster wanneer ze geobsedeerd raakt door de haute couture Dior-jurk van een van haar cliënten. Die jurk, die wil ze ook hebben! Wanneer ze als oorlogsweduwe een flinke compensatie krijgt, besluit ze om naar Parijs te vertrekken om daar de begeerlijke jurk te bemachtigen. Al gaat dat niet helemaal van het leien dakje.

Waar:
Nu te bekijken in de bioscoop.

Bezoek de bordspellenbeurs

De dagen worden weer korter (veel korter) en de feestmaand komt dichterbij. Oftewel: we willen weer spellen spelen met onze vrienden en familie. Wil je wat anders spelen dan jullie vaste riedeltje? Doe dan inspiratie op bij het Spellenspektakel in Utrecht. Met honderden speeltafels waar de nieuwste bordspellen geprobeerd (en meteen gekocht) kunnen worden, is er voor ieder wel wat wils te vinden. Ook fijn: er is een professional die je ter plekke uitlegt hoe je het spel hoort te spelen. Scheelt weer ellenlange discussies over de regels aan de speeltafel.
Wanneer:
5 & 6 november.
Waar:
Jaarbeurs in Utrecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Spellenspektakel (@spellenspektakel)

Ga op Chocoladeletterjacht

Choco-lovers verzamelen! Op 4, 5 en 6 november kun je kans maken op een exclusieve rondleiding door de bakkerij van de Bijenkorf door deel te nemen aan de Chocoladeletterjacht. In álle winkels van de Bijenkorf kun je op zoek gaan naar chocoladeletters die samen een woord vormen. Wie de letters vindt en het woord dat ze samen vormen raadt, stuurt een bericht naar de inbox van het Instagram- of Facebookaccount van @debijenkorf met daarin het woord, hun naam en de betreffende winkel.

Iedere dag is er een enorme doos vol chocolade en andere lekkernijen te winnen en dus als hoofdprijs een rondleiding door de bakkerij. Klik hier voor het Facebookevent en meer informatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Bijenkorf (@debijenkorf)

Kijktips

Zin om een avondje binnen te blijven? Op streamingdiensten valt weer veel te bekijken. Op Netflix stream je nu Marokkaanse Bruiloft, het tweede seizoen van Young Royals en Daddy’s Home 2. Videoland breidde diens aanbod uit met vele kerstfilms (o.a. Falling for Christmas, Secretly Santa en Romance at Reindeer Lodge) en op Disney+ kun je nu See How They Run en Pops bekijken. Op HBO Max staan nu de films Passengers, Arrival en Blade Runner 2049 en Amazon Prime verreikte diens aanbod met Total Recall en Basic Instinct.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws