Is jouw make-up wel goed voor jouw huid?

Wist je dat veel mensen make-up gebruiken die helemaal niet goed is voor hun huid?

Vele soorten cremes, poeders en andere cosmetica zorgen wel dat jij er mooi uitziet, maar zijn schadelijk voor je huid. Betekent dit dat je geen make-up meer moet gebruiken om je huid in goede conditie te houden? Uiteraard niet. Het enige wat je hoeft te doen, is overstappen op de merken die het beste van twee werelden combineren: jou een stralende look geven en je huid de verzorging geven die het nodig heeft. Wij laten je graag zien waar je aan moet denken.

Kies voor kwaliteit, kies voor Clinique

Als je je huid in goede conditie wilt houden, moet je bij de basis beginnen. Een goede gezichtsroutine is heel belangrijk. Je huid is een orgaan die je goed moet onderhouden. De producten van het merk Clinique bieden je huid alles wat je nodig hebt om je huid goed te reinigen. De kracht van dit merk is dat het ontwikkeld is door dermatologen. Deze specialisten weten precies wat je huid nodig heeft en wat het vooral niet wil. De producten van dit merk zijn precies op deze behoeften afgestemd waardoor jij je huid in topconditie kunt krijgen. De producten van Clinique zijn zowel voor vrouwen alsook voor mannen. Ieder onderdeel van je gezicht kan gericht behandeld worden. Heb je bijvoorbeeld wallen onder je ogen? Gebruik dan de Clinique All About Eyes creme om dit te herstellen.

Een schone huid is een gezonde huid

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei soorten vuil. Je ziet dit misschien niet meteen, maar wanneer je een wattenschijfje over je gezicht haalt wordt dit snel duidelijk. Als je dit vuil laat zitten, raken je poriën verstopt en dat zorgt voor huidproblemen. Ontwikkel daarom een gezichtsroutine. Dat betekent dat je iedere dag even met een gezichtsreiniger je huid schoonmaakt. Een goede gezichtsreiniger hoeft niet duur te zijn om er een goed resultaat mee te bereiken. Kijk even goed naar welk middel voor jouw huid het meest geschikt is. Draag je veel make-up, dan kun je hier een speciaal ontwikkeld product voor gebruiken. Heb je last van acne, kijk dan eens naar welke reinigingsschuim voor jou het beste is.

Leef gezond

Een gezonde huid is niet slechts een kwestie van de juiste producten kiezen, maar is ook een gevolg van een gezonde leefstijl. Als je te weinig slaap krijgt, zal geen verzorgingsproduct je kunnen geven wat je echt nodig hebt. Zorg er daarom voor dat je je rust pakt wanneer je dat nodig hebt en eet gezond en zorg voor variatie in je voedingspatroon. Je zult zien dat je huid hierdoor verbetert wat je kunt perfectioneren met de juiste verzorgingsproducten. Bestel je producten online wanneer je ze morgen al in huis wilt hebben.

Beeld: Kelly Sikkema