Op de Christmas wishlist: deze fine jewelry items van Chanel

Hebberig makend!

Lees ook

Ho ho ho, de most wonderful time of the year komt er weer aan. Lekker eten, gezelligheid, en natuurlijk cadeautjes onder de kerstboom. Kun jij nog wat cadeau-inspiratie gebruiken? Laat je dan inspireren door deze prachtige Chanel-items!

Fine jewelry

Speciaal voor de feestdagen heeft CHANEL een mooie selectie van hun fine jewelry en horologes gemaakt. Fijne inspiratie voor de feestdagen, als je nog een item voor je eigen verlanglijstje zoekt of juist voor iemand anders. Want van deze sieraden word je gegarandeerd hebberig!

Tijdloos

Met een tijdloos accessoire zit je altijd goed, en daarvoor nemen we maar wat graag een kijkje in de collecties van CHANEL. Een paar van onze favorieten dit seizoen? Dat zijn het PREMIÈRE ORIGINAL EDITION-horloge van 18-karaats goud verwoven met zwart leer, een klokje waarvan elke look opknapt. Als grote liefhebbers van anything bling hebben we ons oog ook laten vallen op de ETERNAL N°5 ketting, een witgouden sieraad bezet met diamanten dat een ode brengt aan de beroemde geur van het modehuis.

Ook de ringen van de collectie COCO CRUSH staan hoog op onze wishlist. De verschillende materialen en formaten zijn perfect te combineren en matchen met hun doorstikmotief perfect bij de klassieke CHANEL-tas.

Al willen we ook niet te kieskeurig zijn, want er is nog veel meer schitterende fine jewelry van CHANEL die we met open armen in onze verzameling zouden ontvangen.

Beeld: CHANEL 

Laatste nieuws

Zie ook