Babynieuws: Rebel Wilson verwelkomt eerste dochtertje

Het meisje is via een draagmoeder ter wereld gekomen.

Lees ook

Heel leuk nieuws voor Rebel Wilson. De actrice is moeder geworden! De Pitch Perfect-ster liet maandagavond op Instagram weten dat ze een dochtertje heeft mogen verwelkomen met de hulp van een draagmoeder.

Klein wondertje

“Meer dan trots kan ik aankondigen dat mijn eerste kindje is geboren, Royce Lillian, deze week ter wereld gekomen dankzij een draagmoeder,” schrijft de actrice op Instagram. “Ik kan niet omschrijven hoeveel liefde ik voor haar voel, ze is een prachtig wonder! Ik ben iedereen die hierbij betrokken was voor eeuwig dankbaar (jullie weten wie jullie zijn), hier wordt al jaren aan gewerkt…maar in het bijzonder wil ik mijn geweldige draagmoeder bedanken, die haar met zoveel gratie en zorg heeft gedragen en ter wereld heeft gebracht. Bedankt dat je met hebt geholpen mijn eigen gezin te stichten. Het is een geweldig cadeau. Het BESTE cadeau.”

“Ik ben klaar om kleine Roycie alle liefde te geven die je je kunt voorstellen. Ik leer snel…veel respect voor alle moeders!”, schrijft de actrice. Rebel begint niet alleen aan het ouderschap: afgelopen zomer maakte ze haar relatie met mode- en sieradenontwerpster Ramona Agruma bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson)

Royce Lillian Elizabeth

Aan PEOPLE vertelt Rebel hoe ze op de naam van haar dochtertje kwam. “Ik wilde een originele naam die begon met de letter R en toen kwam ik deze tegen,” legt ze uit – het past zo leuk bij de rest van het gezin. “Lilian en Elizabeth zijn allebei familienamen, die de vrouwen in mijn familie die ik bewonder ook dragen. Elizabeth is ook mijn tweede naam, vernoemd naar wijlen de Queen.”

De Australische Hollywood-ster laat weten dat het moment waarop ze haar babydochtertje voor het eerst vasthield onvergetelijk was. “Ik stroom over van liefde voor haar. Ze is prachtig en perfect. Dit is zo’n waardevol wonder.”

Bron: PEOPLE, Beau Monde, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook