Motivation Monday: win 2x sneakers of boots van B.L.A.H. t.w.v. 219,95

Prachtige schoenen, uiterst comfortabel!

Lees ook

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we twee paar schoenen van B.L.A.H. weg. Want hoe kun je je week beter beginnen dan met een paar prachtige en comfy schoenen?

Over de collectie

We hebben al heel wat mooie schoenen te danken aan B.L.A.H., maar de nieuwste collectie van het Amsterdamse no-B.S schoenenlabel maakt hebberiger dan ooit. De schoenen brengen het beste van beide werelden samen: een zachte, wollige voering van teddymateriaal vanbinnen en een stoere en edgy styling vanbuiten. Van ruige wandelschoenen tot sneakers: deze collectie heeft voor ieder wat wils!

Ook goed om te weten: het merk heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. B.L.A.H. probeert een zo min mogelijk impact te hebben op het milieu en het label is transparant in hoe hun producten tot stand komen – zo durven ze het ook toe te geven waarin ze nog wat duurzamer kunnen zijn. Goede zaak, vinden wij!

De campagne

Overigens zijn niet alleen de schoenen om door een ringetje te halen, maar ook de campagne is fantastisch. De foto’s van Nederlandse zangeres Rochelle en haar sidekick, een enorme knuffelbeer, zijn door heel Amsterdam vastgelegd met de edgy schoenen. De nonchalante foto’s van het duo beelden de collectie perfect af: “Cosy, not cute. Furry, yet fierce.” De collectie bestaat uit de modellen The Gisele, The Monique, The Jenn, The Gloria Midi, The Gloria High, The Elisabete en The Fernanda.

De Jenn

Als je een beetje thuis bent in de basketbalwereld, kun je misschien herkennen dat deze kicks zijn gebaseerd op basketbalsneakers. De Jenn is een stoere en atletische schoen en bevat vele organische materialen. Zo is de bovenkant gemaakt van 100 procent biologisch afbreekbaar leer en is de voering gemaakt van 100 procent Fiber Tex die 100 procent gerecycled is. Alleen het label is niet gerecycled – yep, daar is het merk gewoon eerlijk over. Honesty is the best policy! 

De Elisabete

Op zoek naar echt stevige hikers die er ook nog eens mooi uitzien? Look no further. De Elisabete is een sterke laars met een heerlijk zacht fluffy binnenwerk. De meeste onderdelen van deze schoen zijn duurzaam, het bevat onder andere 60 procent biologisch afbreekbaar leer, de voering is gemaakt van 100 procent Fiber Tex en ook de oogjes, de binnenzool en de verpakking zijn duurzaam.

Winnen

Wil je na het zien van deze prachtige beelden het liefst ook zelf een paar B.L.A.H’s aan je voeten zien? Dat kan! Wij geven namelijk een paar Elisabete’s (t.w.v. 199,95) weg en een paar Jenn’s (t.w.v. €219,95). Kans maken? Volg B.L.A.H dan op Instagram en vul hieronder het winformulier in. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 20 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met B.L.A.H. zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws

Zie ook