Hebbermakend: bij ICI PARIS XL shop je de fijnste cadeaus voor de feestdagen

De parfumerie bestaat alweer 25 jaar in Nederland en met het prachtige aanbod verwachten we dat er nog vele jaren bijkomen!

We hoeven niemand te vertellen dat de feestdagen met rasse schreden naderen: sinterkerstvieringen, kerstborrels en feestelijke etentjes beginnen onze agenda’s voorzichtig te vullen. En bij die gelegenheden komen vaak leuke presentjes kijken. Wil jij vast beginnen aan je holiday shoppings? Dan ben je bij ICI PARIS XL aan het juiste adres.

Heerlijke producten

Het is alweer 25 jaar geleden dat de eerste ICI PARIS XL in Nederland diens deuren opende. Met succes! De parfumerie telt inmiddels meer dan 150 winkels in Nederland, en wat kun je hier heerlijke producten scoren. Wij zetten enkele van onze favorieten op een rijtje. Leuk om te geven, maar ook érg leuk om te houden.

Frosted Plum & Almond Kaars

Nu de dagen weer erg kort zijn, voelen we een sterke behoefte om het binnenshuis weer knus te maken. Dekentjes, warme chocolademelk en natuurlijk kaarsen. Bij voorkeur geurkaarsen. Haal deze limited edition aromatische maxi kaars Scento in huis en je kunt urenlang genieten van de heerlijke geur van pruim, amandel en patchouli.

Scento Frosted Plum & Almond Kaars, €38,95.

Oogschaduw Palet Wonderful Wishes

Deze valt te scharen in de ‘leuk voor jezelf’-categorie. Dit oogschaduwpalet van Be Creative Make-Up bevat alle kleuren die jij nodig hebt om een full glam feestlook te creëren. Van klassiek goud tot feestelijke zilver en prachtige warme bruintinten. Wil je gewoon hebben.

Be Creative Make-Up Oogschaduw Palet Wonderful Wishes, €23,95.

Advent Calendar 2022

Wat mag nu eigenlijk niet ontbreken in december? Precies, een adventskalender. Eentje waarmee je elke beautyliefhebber blij kunt maken, is de adventskalender van Only You. Achter de 24 vakjes schuilen mooie beautyitems. Van verschillende blush- en oogschaduwpaletten tot wenkbrauwgel, lipsticks en oog- en lippotloden. Alles wat je nodig hebt om tijdens kerst met een prachtige make-uplook aan tafel te gaan.

Only You Advent Calendar 2022, €32,95.

Intimacy Rouge Gift Set

Verras jij je (schoon)moeder, buurvrouw, beste vriendin, tante of sportmaatje graag met een prachtige cadeauset? Dan tippen we graag die van Intimacy Rouge. Deze set bevat een eau de parfum, een showergel en een kaars met een heerlijke rozengeur.

Intimacy Rouge Gift Set, €55,50.

Skin reset

Merk je nu dat jouw huid wel wat extra aandacht kan gebruiken tijdens deze koudere maanden? Dan kun je bij ICI PARIS XL ook terecht voor de fijnste skincare-producten. En daar hoef je heus niet altijd diep voor in de buidel te tasten. Zo lanceert de parfumerie een nieuwe lijn: Skin Reset. De producten van deze lijn richten zich op mensen met een vette huid en zijn perfect geschikt voor personen die weleens last hebben van puistjes en oneffenheden.

De Skin Reset-lijn bestaat uit een Purifying Toner, Sublime Skin Serum, Skin Light Cream en een SOS Imperfection Treatment. De producten zijn 100 procent vegan en is voor 97 procent gemaakt van ingrediënten met een natuurlijke oorsprong.

Bron: ICI PARIS XL | Openingsbeeld: Rodnae Production 

Laatste nieuws