Zo maak je de prachtige twisted paardenstaart van Gigi Hadid

De prachtige hairdo maak je in een handomdraai.

Gigi Hadid is een graag gezien model op de runway, maar ook in talkshows is ze meer dan welkom. Onlangs was ze te gast bij The Tonight Show van Jimmy Fallon en ons oog viel meteen op haar kapsel!

Kapsel

Celebrities vormen vaak een goede bron van inspiratie op het gebied van mode, make-up en kapsels. Toen Gigi onlangs te gast was bij The Tonight Show with Jimmy Fallon, viel haar kapsel ons meteen op. Die lange, gedraaide paardenstaart: prachtig! Eentje die zeker in de categorie ‘Willen wij ook eens proberen’ valt.

Eenvoudig stappenplan

Wil jij dit prachtige kapsel ook proberen? Begin dan door een hoge staart met middenscheiding te maken. Indien nodig kun je wat haarlak of gel gebruiken, zodat je geen flyaways hebt. Smeer vervolgens een paar druppels olie in de lengte van je haar, zodat je zeker weet dat je staart niet pluizig wordt. Verdeel je haar in twee gelijke grote plukken en je kunt gaan draaien!

@madeleinewould Gigis twisted pony 😎 #hairtok #hairstyle #twistedponytail #longhair #healthyhair #gigihadid #greenscreen ♬ GASLIGHT – INJI

Draai de beide plukken om hun eigen as, tot je niet verder meer kunt. Je hebt dan een staart die is onderverdeeld in twee grote twists. Draai die twee grote plukken nu om elkaar heen en zorg dat het goed strak zit, zodat de vlecht niet uitzakt. Maak je haar aan de onderkant vast met een klein elastiekje en spray er eventueel nu wat haarlak op. Voilà: je hebt net zo’n mooie gedraaide staart als Gigi.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, TikTok @madeleinewould

Laatste nieuws