Motivation Monday: win 3x een gegraveerde Octagon Locket ketting van Rosefield t.w.v. €59

Een prachtig accessoire voor holiday season!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer een Locket ketting van Rosefield weg. Een tijdloos en classy sieraad!

Finishing touch

We zitten alweer in de tweede helft van de maand november en dat is wat ons betreft hét moment om vast een beetje over je december-feestlooks na te denken. Kleding vormt natuurlijk de basis, maar zonder accessoires komt zo'n partylook nooit tot z'n recht. Wil je investeren in stijlvolle en betaalbare sieraden die samengaan met vrijwel elke outfit? Dan ben je bij het Nederlandse merk Rosefield altijd aan het juiste adres! En ons favoriete accessoire van het moment is dan toch wel de Rosefield Octagon Locket.

De Octagon Locket is een prachtige ketting van verguld roestvrijstaal (lees: hij verkleurt en roest niet). Het sieraad is verkrijgbaar in de kleuren goud, roségoud en zilver. Bovendien kun je het item ook nog eens personaliseren door het te laten graveren. Je kunt ervoor kiezen om 1 tot 4 letters op je ketting te laten graveren, of je kunt kiezen voor een symbool (je zodiacteken of je sterrenbeeldsymbool). Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook leuk als pakje onder de kerstboom.

Winnen

Zie jij deze Octagon Locket wel om jouw hals schitteren? Laat hieronder dan zeker je gegevens achter. Wij mogen namelijk 3x een (gegraveerde) Octagon Locket van Rosefield weggeven t.w.v. €59 euro. Vul het winformulier hieronder in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-win-form id='22']

Deze winactie loopt tot en met 27 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Rosefield zullen delen als je wint.