Van ronde tot platte billen: dit ondergoed past het beste bij jouw figuur

Doe er je voordeel mee!

Lees ook

Als we ergens van houden, is het wel van ondergoed dat onder al je kleding past, lekker zit én je figuur complimenteert. Nu zijn dit soort items gelukkig geen utopie. Wij vertellen je hoe je de beste match voor jouw billen vindt.

Mooiste soort voor je billen

Het is ontzettend belangrijk om de juiste pasvorm voor jouw billen te vinden. En voor dat soort ondergoed ben je bij Kruidvat aan het juiste adres. Binnen de Kruidvat-ondergoedlijnen kun je verschillende modellen scoren: hipsters, (maxi of high leg) slips, strings en shorts. Welke het beste bij jouw figuur past, dat hangt dan weer af van de vorm van je billen.

Er zijn zoveel verschillende soorten billen dat het lastig is om ze allemaal te benoemen. Wel is het zo dat de meeste mensen zich kunnen vinden in een van de volgende bil-vormen: ronde billen, platte billen, v-vormige billen of a-vormige billen. Wij vertellen je hoe je het herkent én welk soort ondergoed jouw kadetjes dan het beste ondersteunt en het beste doet uitkomen.

Ronde billen

Ronde billen herken je letterlijk aan de o-vorm of de ‘kersvorm’ die het heeft – en oké, omdat je het kunt vergelijken met de peach-emoji. Doorgaans heeft deze vorm een voller uiterlijk en als je van de zijkant en achterkant naar jouw billen kijkt, kun je zien dat ze vrij rond zijn. In dit geval doet een string jouw figuur altijd goed. Vind je die nu net niet zo comfy zitten? Dan staat een hipster of een brazilian jou ook goed!

Platte billen

Platte billen worden ook wel vierkante billen genoemd en dat is omdat je lichaam een rechte lijn lijkt te vormen van je heupbeen naar de buitenkant van je dijbeen. Dit gedeelte van je lichaam vormt dan in principe een vierkante vorm. Met het juiste ondergoed kun je je billen vervolgens mooi laten uitkomen: zo zorgen shorts of boxershort ervoor dat jouw billen helemaal tot hun recht komen.

V-vormige billen

Loopt de lijn van je bekken naar je heupen iets naar binnen? Waardoor je lichaam ter hoogte van je billen een soort v-vorm lijkt te maken? Dan heb je – het zal geen verrassing meer zijn – v-vormige billen. In dat geval sla je de plank nooit mis met een slip of een maxi, dit omdat deze modellen mooi over je billen heen vallen.

A-vormige billen

Nu heb je ook nog het tegenovergestelde van v-vormige billen: a-vormige billen. Vanaf je heupbeenderen worden je billen dan breder. Ook is de kans groot dat jij a-vormige billen hebt als je een peervormig figuur hebt. In dit geval staat een highleg slip altijd goed! Omdat deze hoog is uitgesneden leg je de nadruk op de rondingen van je heupen.

Bij Kruidvat

Koop jij altijd klakkeloos ondergoed zonder daarbij rekening met de vorm van jouw billen te houden? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Bij Kruidvat kun je allerlei soorten ondergoed scoren voor verschillende bilvormen. Van Kruidvat Seamless (voor naadloze onderbroeken) tot Kruidvat Cotton Stretch (voor mooi aansluitende katoenen exemplaren). O, en dan heeft het merk ook nog andere ondergoedlijnen, zoals Kruidvat Invisible en Kruidvat Cotton Shape. Eerstgenoemde is ook naadloos en laat geen afdrukken in je lichaam achter, en de cotton shape-onderbroeken hebben een licht corrigerend effect op je taille en je buik. Het ondergoed van Kruidvat zit lekker, dit komt door het elastiek en de stoffen die ervoor gebruikt worden. Bovendien zijn die van hoge en sterke kwaliteit, waardoor je onderbroeken zo lang mogelijk mooi blijven en hun pasvorm behouden.

Fun fact: Aan het begin van dit jaar is de Kruidvat Cotton Stretch Highleg uitgeroepen tot de Gekozen huismerk product van het jaar 2022.

Fijne deals

Ondergoed dat goed zit, mooi valt en waar jij je prettig in voelt hoort natuurlijk in je capsule garderobe thuis. Maar helaas gaat ondergoed niet eeuwig mee – en bovendien is het beter om je onderbroeken regelmatig te vervangen. Gelukkig hoeft dat nog geen aanslag op je bankrekening te zijn. Zo heeft Kruidvat momenteel de 2+1 gratis-actie op het hele assortiment ondermode.

En weet je ondanks de uitleg hierboven niet welk soort ondergoed je het beste kunt kopen voor jouw billen? Schaf dan een maxi of een slip aan, deze onderbroeken passen namelijk bij elk figuur!

Laatste nieuws

Zie ook