Het lijkt erop dat Eva Mendes en Ryan Gosling in het geheim zijn getrouwd

Het zou ons niets verbazen van het altijd zo geheimzinnige koppel.

Sinds Eva Mendes en Ryan Gosling een setje vormen, willen we eigenlijk alles weten over het Hollywood-koppel. Al zijn de twee erg terughoudend in het delen van details over hun relatie. Zo lijkt het er nu op dat de twee in het geheim hun I do's hebben uitgewisseld.

Echtgenoot Ryan

Eva Mendes en Ryan Gosling zijn inmiddels zo'n elf jaar samen en van die elf jaar speculeren fans op z'n minst al tien jaar over de relatiestatus van de twee: zijn ze nu wel of niet getrouwd? Afgelopen vrijdag leek Eva nonchalant te bevestigen dat de twee inderdaad als man en vrouw door het leven gaan.

De actrice was te gast bij de show Today van Channel Nine om te praten over haar liefdadigheidswerk in Australië. En niet alleen Eva is in the land down under, ook Ryan is er om de film The Fall Guy op te nemen. Eva sprak vervolgens over het warme welkom waarmee zij 'en haar man' Ryan werden ontvangen. "Iedereen is zo hartelijk. Mijn echtgenoot Ryan is er ook en we hebben de tijd van ons leven", vertelde ze.

Meer hints

Als een vrouw haar partner haar echtgenoot noemt, vinden wij het vrij duidelijk. Dat duidt toch wel op een getrouwde status. Bovendien gaf Eva meerdere hints hierover. Zo heeft ze een tattoo op haar pols met 'De Gosling'. Fans speculeerden dat ze dit heeft vanwege de traditie om de achternaam van je man toe te voegen aan je eigen achternaam, door het Spaanse 'de' te gebruiken, wat in het Nederlands 'van' betekent, oftewel: Van Gosling.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Eva Mendes (@evamendes)

O, en Eva maakte ook nog een sassy opmerking tijdens haar bezoek aan de Kyle and Jacky O Show. Co-host Brittany Hockley was benieuwd in hoeverre de geruchten over hun geheime huwelijk waar zijn. "Wie zegt dat we niet al getrouwd waren?", merkt Eva op. "Ik houd het graag mysterieus, ik ben een mysterieuze vrouw." Ook vertelt ze meer over haar tattoo: "Die heb ik al jaren, maar ik heb er nu pas een foto van gedeeld en ik krijg er veel grappige vragen over."

Eva Mendes en Ryan Gosling leerden elkaar kennen op de set van The Place Beyond the Pines. Sinds 2011 hebben de twee een relatie en ze kregen samen twee dochters: de achtjarige Esmeralda en de zesjarige Amada.

Bron: Elle USA | Beeld: BrunoPress