Motivation Monday: win 3x een Authentic Beauty Concept haircare-pakket t.w.v. €98

Stralende lokken binnen handbereik!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer een heerlijk haircare-pakket weg van Authentic Beauty Concept voor stralende en gezonde lokken.

Gezonde coupe

In de wintermaanden kunnen je huid en haar wel wat extra liefde gebruiken. Het kan nog best een uitdaging zijn om de ultieme haircare-routine te vinden. De juiste ingrediënten, de juiste eigenschappen, en als het éven kan willen we onze shampoos en conditioners ook graag vegan én cruelty-free.

Met Authentic Beauty Concept zit je in dit geval altijd goed. Dit sustainable merk dat bekendstaat om z’n bewuste producten doet namelijk wonderen voor je haar met een minimale impact op onze wereld.

Haircare-pakket

Authentic Beauty Concept heeft ontzettend fijne producten om je coupe een boost mee te geven. Neem nu de Cool Glow Cleanser, een vegan zilvershampoo die je haar voedt en reinigt. En het zit vol krachtige paarse pigmenten – hiermee houd je grijze lokken in topstaat en versterk je koele tinten in gekleurd haar.

Hierna verzorg je je haren met de Glow Conditioner. Dit item is vrij van parabenen en siliconen en is speciaal gemaakt om gekleurd haar langer te laten stralen. Ten slotte zorg je voor een frizz-free kapsel met de Indulging Fluid Oil. Deze haarolie zorgt voor glanzende, zachte lokken, zónder je haar vettig en zwaar te maken.

authentic beauty concept

Winnen

Zie jij de producten van Authentic Beauty Concept wel zitten? Laat hieronder dan zeker je gegevens achter. Wij mogen namelijk 3x een haircare-pakket van Authentic Beauty Concept met de Cool Glow Cleanser, Glow Conditioner en Indulging Fluid Oil weggeven t.w.v. €98. Vul het winformulier hieronder in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je niet om zowel Marie Claire áls Authentic Beauty Concept te volgen op Instagram?

Deze winactie loopt tot en met 4 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Authentic Beauty Concept zullen delen als je wint.

Laatste nieuws