Stijlvolle kapsels die in de ochtend weinig tijd in beslag nemen

Het kost je hooguit een paar minuten.

Vaak komt het woord ’tijdrovend’ in ons op als we denken aan prachtige kapsels. Zeker als je de prestigieuze Pinterest updo’s weleens probeerde, weet je wat we bedoelen. Maar het is heus niet zo dat alle haarstijlen veel tijd in beslag nemen. Wij delen stijlvolle kapsels die je in een handomdraai kunt maken.

Met haaraccessoires

Je hoeft niet meteen ingewikkelde vlechten of knotten te maken om ervoor te zorgen dat je haar een eyecatcher is. Ook met haaraccessoires kom je een heel eind – en die zijn vaak erg makkelijk te gebruiken. Van sjaals tot speldjes tot haarbanden, er is voor ieder wat wils!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate Hutchins (@kateehutchins)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @abandoned_acct_123

Haarklem

Oké, oké, een haarklem is natuurlijk ook een haaraccessoire, maar deze is wel echt de populairste van dit moment. Zet de klem halverwege je haar vast of steek je haar ermee op. Het ziet er elegant en stijlvol uit en is echt heel snel gedaan.

De messy bun

Als je haast hebt, zit je met een messy bun altijd goed. Het neemt weinig tijd in beslag en het is makkelijk om te maken. Maak de knot groot, trek hem een beetje los, zet je haar vast met een paar speldjes, et voilà. Stijltip: draag er een paar chique oorbellen bij om je look een verfijnde finishing touch te geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Symphani Soto (@symphanisoto)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jane Aldridge (@seaofshoes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose)

In een staart

Een staart wordt nog vaak een beetje over het hoofd gezien. Jammer, want ook dit kapsel is zo gemaakt en staat altijd mooi. Zorg ervoor dat je wat haarlak of haarolie bij de hand hebt om fly-aways en pluizige plukjes te voorkomen en je komt hartstikke stijlvol voor de dag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate Hutchins (@kateehutchins)

Andere stijlen

Nu zijn er nog tig andere stijlvolle kapsels die je in een handomdraai kunt maken. Misschien wel de meest lazy one: je haar gewoon los dragen. Met een olietje kun je je lokken mooi laten glimmen. Zorg er bij enorme haast wel voor dat je je haar geborsteld hebt – of in ieder geval je kruin – om te voorkomen dat je haar van achteren gek valt. Ook sla je met een vlecht de plank nooit mis.

Weet je niet of je je haar los of vast wilt dragen? Dan kun je altijd nog een halve knot creëren met het bovenste deel van je haar, waarbij de rest los over je schouders hangt. Opties genoeg, dus!

Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws