Cast van Love Actually komt samen voor een heerlijke special

Love actually is... terug met een special!

Sinds deze maand kun je op alle streamingdiensten wel nieuwe kerstfilms kijken. En die zijn leuk, hoor. Maar we zullen nooit de kerstfilmklassiekers vergeten. Zo heeft Love Actually een speciaal plekje in ons feestdagenhart. Blijkbaar denken wij daar niet als enige over. De cast is nu samengekomen om een heuse special op te nemen!

Reunion Actually

Ja, het is misschien moeilijk te geloven. Maar toch is het écht al twintig jaar geleden dat de film Love Actually uitkwam. Of in elk geval: bíjna dan. In november 2003 verscheen de film voor het eerst in de bioscopen, en volgend jaar viert de iconische kerstfilm z'n twintigjarig bestaan. Speciaal voor die gelegenheid komt het netwerk ABC met een reeks interviews met de cast en een terugblik op het ontstaan en de impact van de film.

https://www.youtube.com/watch?v=fiQit65oLAQ

Cast

In de trailer is te zien hoe onder anderen sterren als Hugh Grant, Emma Thompson, Laura Binney en Bill Nighy aanschuiven voor een gesprek over de film. Zo blikt Hugh Grant onder andere terug op die onvergetelijke dansscène op Jump, en onthult hij dat die er bijna niet was gekomen.

Ook zien we toenmalige kindsterretjes Thomas Brodie-Sangster en Olivia Olson terug, die in de afgelopen twintig jaar goed zijn opgegroeid. Net zoals toen, brengt Olivia ook in de special nog een keer haar versie van Mariah Carey's All I Want For Christmas Is You ten gehore. Ook regisseur Richard Curtis is van de partij.

Zien

Mocht je nu de popcorn vast klaarzetten: voorlopig staat de special gepland voor een uitzending op de Amerikaanse zender ABC op 29 november. Of en wanneer de special op Nederlandse tv te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Bron: Dingen voor Vrouwen, CNN, Her.ie | Beeld: Videostill, Love Actually