Aftellen maar: dit zijn de leukste adventskalenders voor op je wishlist

Christmas is coming!

Woman with christmas calendar with gifts

De laatste weken van het jaar vliegen altijd voorbij. Wil jij in december graag aftellen tot de kerst? Wij delen een aantal leuke adventskalenders om dat mee te doen.

1. Lush

De Lush Advent Calendar 2022 bestaat uit 25 heerlijke bad-, douche- en lichaamsproducten. Zo vind je in deze box onder meer bath bombs, shower gel, bodylotion en handcrème. Ook bevat de box twee exclusives die alleen in de Lush Advent Calendar te vinden zijn.

Verkrijgbaar voor €235.

2. Bonbons van de Bijenkorf

Elke dag een chocolaatje uit een adventskalender pakken is al leuk, maar elke dag een bonbon snoepen is helemaal een feest. In de adventskalender van de Bijenkorf zitten 25 bonbons die allemaal met de hand zijn gemaakt door meester-patissier Mark Potma. In de doos zitten onder meer klassiekers als karamel-zeezout, vanille, champagne en pistache. Om je vingers bij af te likken dus.

Verkrijgbaar voor €39,95.

3. Yves Rocher

De adventskalender van Yves Rocher is betoverend mooi. Het is dan ook niet zo gek dat elk vakje is gevuld met een magische verrassing voor je gezicht, lichaam of haar.

Verkrijgbaar voor €49,90.

4. Rosefield

Rosefield heeft dit jaar haar allereerste adventskalender gelanceerd. En deze kalender zit vol verrassingen, maar we kunnen alvast een paar dingen verklappen. Er zit een horloge in, maar wel een die je zelf mag uitkiezen. Ook kun je drie sieradenbedels naar keuze uitzoeken en zitten er heel fijne beauty-goodies in van Marie-Stella-Maris, Nails Inc en StarSkin. De adventskalender heeft een waarde van €600, maar hij kost €249.

Verkrijgbaar voor €249.

5. Christmas with Davines

Davines heeft een prachtige adventskalender gemaakt met de twaalf bestverkochte haarproducten. Ook zijn er verschillende boxen beschikbaar die ingedeeld zijn naar haartype of specifieke haarbehoefte. Ideaal!

Verkrijgbaar voor €90.

6. Adventskalender van Kayali

Verwen jezelf deze feestdagen ook met heerlijke skincare-goodies. De Kayali-adventskalender bevat onder andere heerlijke moisturizers, een scrub, een masker, lipstick en een heerlijke geur.

Verkrijgbaar voor €175.

Stappen zetten

We kunnen niet wachten om deze adventskalenders (online) te bemachtigen. Hoewel we het altijd makkelijk vinden om cadeaus online te bestellen, gaan de meeste mensen alsnog naar de fysieke winkels om hun kerstinkopen te doen. Warenhuis TK Maxx hield een feestdagenonderzoek onder ruim duizend Nederlanders. Hieruit bleek dat 55% van hen drie tot zes fysieke winkels bezoekt om cadeaus te scoren. Velen vinden het daarbij leuk om tussen het shoppen door nog even een horecatentje te bezoeken. Snappen we wel!

Bron: Grazia | Openingsbeeld: iStock

Lifestyle
  • Woman with christmas calendar with gifts At home with presents for each day of december