Voor naar je dinerparty: met deze items kun je stijlvol aanschuiven

Time to dress up!

Van cadeaus voor familieleden shoppen tot recepten van tevoren proberen tot het bijwonen van kerstborrels. December is de maand waarin we van hot naar her vliegen. Vaak blijft er dan helemaal niet zoveel tijd over om met zorg een outfit samen te stellen. Die taak nemen we dan ook graag van je over. Met deze items zit je altijd goed!

Feestelijke kleding voor je forever wardrobe

Dit jaar kun je klakkeloos allerlei nieuwe kleding in huis halen, maar het is natuurlijk veel beter om gericht te werken aan een festive capsule wardrobe: tijdloze, feestelijke items die je ook volgend jaar én de jaren daarop uit de kast kunt halen voor een feestelijke kerstlook.

Bij kledingmerk Closed kun je prachtige kledingstukken shoppen waarmee je feestelijk voor de dag komt. De capsulecollectie Shine On leent zich daar met name voor. Met de blazers, elegante zijden items en gebreide stukken uit deze collectie kun je moeiteloos een feestoutfit samenstellen. De items zijn neutraal (niet te verwarren met saai!), waardoor je ze makkelijk met elkaar kunt combineren, zonder je af te hoeven vragen of de kleuren wel met elkaar matchen. Een kerstlook samenstellen was nog nooit zo makkelijk.

Festive basics

De Shine On-collectie bevat alle feestelijke basics die je nodig hebt om een capsule garderobe voor de feestdagen samen te stellen – al kun je deze items all year round prima dragen. Denk aan zwarte en witte basic tops met een silky look, glimmende overhemden in nude tinten, little black dresses en chique blazers en pantalons.

De Shine On-collectie is sinds 18 november verkrijgbaar op de website van Closed. Het shoppen kan dus beginnen. Overigens kun je bij het label ook terecht voor je accessoires. Zo kun je hier ook de mooiste handtassen, schoenen, kettingen en armbanden kopen. Happy shoppings! 

Beeld: Closed