Motivation Monday: win 2x een Home Essentials giftset van Marie-Stella-Maris t.w.v. €44,90

Voor een sprankelende geur in huis!

Lees ook

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we twee keer een Home Essentials giftset van Marie-Stella-Maris weg, voor een heerlijke geur in huis!

De Festive Collection

De laatste maand van het jaar is nu toch echt aangebroken. Naast prachtige outfits en heerlijke diners betekent dat ook cadeautjes! Voor laatstgenoemde kun je bij Marie-Stella-Maris terecht. Het Nederlandse label creëerde speciaal voor de feestdagen de limited-edition Festive Collection. De giftsets zijn samengesteld met zowel huidverzorgingsproducten als de heerlijke home producten.

De Festive Collection bestaat uit verschillende luxe giftsets: de Luxurious Hand Care Set, De Luxurious Fragrance Sticks Set, de Body Care Essentials, de Home Essentials, De Festive Collection en de Festive Collection Home Fragrances. De care producten maken onderdeel uit van het nieuwe Clean Beauty assortiment en bijna alle producten zijn refillable in de winkels van Marie-Stella-Maris. De producten worden verpakt in prachtige dieprode cadeauverpakkingen met gouden accenten. Zo weet je zeker dat je pakketje onder de kerstboom straalt!

Winnen

Zou jij jezelf graag een mooie giftset van Marie-Stella-Maris schenken? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen namelijk 2x een Home Essentials giftset (met daarin geurstokjes, een luxe geurkaars en lucifers) t.w.v. €44,90 weggeven. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en abonneer je op de Marie-Stella-Maris nieuwsbrief om extra kans te maken.

Deze winactie loopt tot en met 11 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Marie-Stella-Maris zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws

Zie ook