She's back: Netflix deelt trailer van het derde seizoen van Emily in Paris

Lily Collins is weer terug in de city of light!

Het tweede seizoen van Emily in Paris eindigde met een aantal mon dieu-momentjes. Wij moeten helaas nog even afwachten wat het derde seizoen voor onze favoriete marketingmedewerker in petto heeft, maar de officiële trailer belooft veel goeds!

Seizoen drie

De releasedatum van het derde seizoen van Emily in Paris is al enige tijd bekend, maar Netflix was tot nu toe nog erg zuinig met het delen van de details. Oké, een eerste teaser en wat beelden waren wel vrijgegeven, maar we wachtten nog met smart op de trailer van saison trois. Gelukkig is die er nu eindelijk!

Wat staat Emily in het derde seizoen allemaal te wachten? Well, een behoorlijke tweestrijd. Ze moet kiezen welke man haar hart nu echt gestolen heeft. Is dat chef-kok Gabriel (Lucas Bravo) of de charmante Britse Alfie (Lucien Laviscount). Volgens Emily (Lily Collins) is het de moeilijkste keuze die ze ooit moet maken. En dan wil ze haar werk natuurlijk ook nog eens naar behoren uitvoeren én Frans leren.

https://www.youtube.com/watch?v=Xl3HY9yMEBI&feature=emb_title

De cast

Naast Lucas, Lucien en Lily gaan we weer veel oude, vertrouwde gezichten terugzien. Ashley Park als Mindy, Philippine Leroy-Beaulieu als Sylvie, Camille Razat als Camille en Kate Walsh als Madeline. Al mogen we ons ook opmaken voor een aantal nieuwe gezichten.

Ook Paul Forman (bekend van The Spanish Princess) en Melia Kreiling (bekend van Guardians of the Galaxy) zullen het Emily in Paris-team versterken. Paul zal de rol van Nicolas de Leon voor zijn rekening nemen, en klinkt erg interessant. "Nicolas lijkt een gecharmeerd leven te leiden als de kroonprins van het machtige conglomeraat van zijn familie, JVMA. Toch is de onstuimige hunk wanhopig om zichzelf te bewijzen onder de verpletterende druk van de beroemde rijkdom en status van de Leons”, liet Netflix weten over het nieuwe personage. Melia zal de rol van de Griekse kunstenares Sofia vertolken. Sofia reist af naar Parijs om haar kunst in de galerij van Camille te showen en ook zij ontdekt dat 'de stad van de liefde' zijn naam eer aandoet.

Emily in Paris seizoen drie is vanaf 21 december op Netflix te streamen!

Bron: Netflix, YouTube | Beeld: Emily in Paris