Motivation Monday: win 5x een Molton Brown Festive Collection-set t.w.v. €63

Maak kans op een set met een heerlijke Merry Berries & Mimosa Body Lotion en een Merry Berries & Mimosa Bath & Shower Gel.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we vijf keer een bodylotion en showergel uit de Festive Collection van Molton Brown weg.

The Festive Collection

De producten van Molton Brown zijn al een feestje op zich, maar voor de feestdagen pakt het label nog even extra uit met de Festive Collection. Denk aan een adventskalender gevuld met de iconische douche- en verzorgingsproducten van het Britse merk, of speciale kerstballen gevuld met Bath & Shower Gel. Uiteraard komen al die prachtige goodies in een minstens zo mooie verpakking. Onder andere rode crackers met gouden details, gevuld met een set van bad- en douchegels springen in het oog. Zo kun jij jouw presentjes regelrecht onder de kerstboom deponeren!

In de Festive Collection vind je ook heerlijke geuren speciaal voor de feestdagen. De Merry Berries & Mimosa Bath & Shower Gel en de Merry Berries & Mimosa Body Lotion ruiken heerlijk fruitig. Deze Limited Edition-geur zit boordevol zoete rode bessen, zachte mimosa en sappige framboos. En de verpakkingen van deze producten zijn zo mooi, dat de Body Lotion en Bath & Shower Gel een ereplekje in je badkamerkastje verdienen.

 

 

 

 

Winnen

Zou je graag de Merry Berries & Mimosa Body Lotion en de Merry Berries & Mimosa Bath & Shower Gel winnen? Goed nieuws, wij mogen 5x een set met deze twee producten weggeven t.w.v. €63. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 18 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Molton Brown zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws