Must-see: de presentatie van Chanels nieuwe Métiers d’Art-collectie

Voor de een zal het WK een must-see zijn, voor de ander de Harry & Meghan Netflixdocumentaire. En voor ons? Dat is absoluut de Métiers d’Art-collectie DAKAR Show van CHANEL.

Dakar 2022/2023

Ons modehart gaat altijd sneller kloppen van de Métiers d’art-collecties van CHANEL, en ook het voorproefje van deze presentatie stelt niet teleur. Echt ambachtswerk, met borduursels, kant, kralen en pailletten, gaan samen met tweed, classy silhouetten en modieuze flared broeken.

De collectie wordt dit jaar gepresenteerd in het voormalige Paleis van Justitie in Dakar, Senegal. Hieronder krijgen we alvast een voorproefje. De hele show kun je vandaag, donderdag 8 december, om 14:00 uur Nederlandse tijd volgen via chanel.com.

https://www.youtube.com/watch?v=9yxELkYxbFI

Wat ons betreft een geweldige manier om kledingkastinspiratie op te doen én om Dakar te leren kennen als modestad. Het begin van een langere samenwerking tussen CHANEL en Senegal, zo meldt het modehuis, want Dakar zet zichzelf steeds meer op de kaart als internationale, artistieke stad. De bedrijvigheid die je daar vindt op het gebied van mode, film, dans, literatuur, moderne kunst en muziek sluit bovendien naadloos aan bij de interesses van CHANEL. En ook bij die van ons, dus we staan te popelen om de Métiers d’Arts-collectie vanmiddag te ontdekken. Kijk jij ook mee?

Beeld: CHANEL | Images CHANEL - Dakar 2022/23 Métiers d'art show