Erbij lopen als Emily: Malone Souliers komt met Parisian chic schoenencollectie

Treed in de modevoetsporen van Emily.

Nog heel even geduld en we kunnen weer smullen van al Emily's problèmes op het gebied van werk, vriendschap en l'amour. En natuurlijk van alle outfit-inspiratie die Emily in Paris te bieden heeft. Hoewel we nog heel even op het derde seizoen van de Netflix-serie moeten wachten – op 21 december is het zover – kunnen we wél alvast in haar fashionable voetsporen treden met deze nieuwe schoenencollectie van Malone Souliers.

Speels & stijlvol

Tuurlijk zou Emily in Paris niet compleet zijn zonder liefdesperikelen, lastige carrièrekeuzes, innige vriendschappen en cultural clashes, maar de grootste rol? Die is toch wel weggelegd voor de mode. Emily Cooper weet altijd te verrassen met haar stijlvolle, speelse en creatieve outfits en daar weet Malone Souliers wel raad mee. Het schoenenmerk heeft de handen ineengeslagen met Netflix voor een schoenencollectie helemaal in de stijl van Emily. Denk: felle kleuren, classy tweed en torenhoge hakken om mee langs de Seine te flaneren.

A la Emily

"Zoals iedereen raakte ik geobsedeerd door Emily in Paris toen het eerste seizoen uitkwam in 2020," vertelt Mary Alice, de creatief directeur van Malone Souliers, in een statement. "Het was eerst de humor die mij aantrok, maar daarna kon ik mijn ogen niet van de outfits afhouden. Ik wist dat het de perfecte serie zou zijn voor een samenwerking met Malone Souliers." En dát is nu gelukt. Online zijn elf Emily-inspired schoenen te vinden, allemaal met toepasselijke namen zoals The Emily, The Mindy, The Camille en The Gabrielle.

Zie jij jezelf ook wel de Parijse kasseien trotseren met deze beauties? De verschillende schoenen zijn online beschikbaar in de maten 35 tot en met 43 en gaan als warme broodjes over de toonbank, dus het is hollen als je de schoenen niet wilt mislopen (pun intended). Al moet je misschien wel je spaarrekening even lief aankijken, want de prijzen variëren tussen de €625 en de €1.375. We wisten al dat Emily geen goedkope smaak heeft, n'est-ce pas?

Bron: Fashionista, Malone Souliers | Beeld: Netflix, Emily in Paris