De leukste presentjes voor onder de kerstboom

Erg leuk om te geven (of om te krijgen).

Unieke en gewilde cadeautjes kopen voor geliefden is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Maar hey, jij bent niet de enige met deze kerstcadeaumissie. En soms heb je gewoon even wat inspiratie nodig. Wij zetten daarom wat cadeau-ideeën op een rijtje.

Perzikhuidje

Met de skincare-producten van Afari kun je je huid goed verzorgen en in de watten leggen. Van SPF tot dag- en nachtcrèmes: het label heeft het allemaal. En van deze baubles wordt niet alleen je huid blij, ze staan ook nog eens erg leuk in de kerstboom.

€22.

Prachtige lippen

De feestdagen zijn een tijd van veel etentjes, veel zoenen en er subliem uitzien. Dan wil je natuurlijk ook dat je lippenstift mooi blijft zitten. In dat geval is de Rimmel London Lasting Provocalips iets voor jou. Deze lipstick kleurt je lippen niet alleen prachtig, maar hij blijft ook perfect zitten.

€15,99.

Wenkbrauwen on fleek

We willen lippen om te kussen, maar we willen óók wenkbrauwen om jaloers op te zijn. Met de SHAB Browaholic brow pen kom je een heel eind; of je je wenkbrauw nu dik aan wilt zetten of het subtiel wilt houden. De brow pen is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren.

€24,95.

Zonnestraaltje

Ook in de winter kun je prima door het leven gaan met een sunkissed tan. Met de zelfbruiner van ROQUEBRUN meet jij jezelf in een handomdraai een glowy tan aan. Easy does it! Verkrijgbaar in light en dark.

Face Serum – €45 Body Serum – €59

Va Va Voom

Ook dit jaar lanceert Moroccanoil weer hebberigmakende Holiday Giftsets. Wij hebben ons oog op de Holiday Giftset Hydration. Deze set bevat diverse essentials die de vochtbalans in je haar op peil houden en je lokken laten glanzen. Ideaal!

Holiday Giftset Hydration – €71,50

Shinen maar

Je nagels verdienen het om te shinen – helemaal tijdens de feestdagen! Deze goudkleurige Million mile hues-kleur van essie droogt snel, heeft een goede dekking en geeft je nagels een prachtige glans. Verkrijgbaar bij Etos.

€10.

Magisch Mooi

De kerst-home collection van het Italiaanse merk Acqua di Parma is ook dit jaar hebberigmakend. Een van onze favorieten? Deze knappe geurkaars met houtachtige accenten en warme noten van wierook en amber.

€76.

Arm candy

Tijdens de feestdagen – maar ook heus daarna – pakken we graag uit met prachtige accessoire. Een echte eyecatcher is de Dior Rese des Vents-armband van geelgoud met diamanten en parelmoer.

€3300.

Pronkstuk

Op zoek naar de perfecte clutch? Zoek niet verder. Deze tas van het Italiaanse designermerk Elisabetta Franchi maakt elke outfit fashionable.

€324.

Doe-cadeau

Hoewel velen het leuk vinden om een cadeautje onder de boom te vinden, worden ze vaak ook enorm blij van een doe-cadeau. Denk aan een gezellige high tea, dagje weg of een workshop. Ook is samen een filmdag inplannen met veel snacks altijd een goed idee. Fijne feestdagen!

Openingsbeeld: iStock

Laatste nieuws