Marie Claires weekendtips

Van kerstevents tot fijne leestips.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Ga naar het lichtjesfestival in Gouda

Wie heerlijk in de kerststemming wil komen en voor 16 december nog geen plannen heeft, zou kunnen overwegen naar Gouda te gaan. Elk jaar vindt in deze Zuid-Hollandse stad het lichtjesfestival Gouda bij kaarslicht plaats – iets wat dit jaar voor de 67ste keer gebeurt. Feestelijker en magischer wordt het niet!

Wanneer:
Vrijdag 16 december van 14:00 tot 23:00.

Wanneer:
Verschillende locaties in de binnenstad van Gouda.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VisitGouda (@visitgouda)

IJscreaties aanschouwen in Zwolle

Het grootste ijsbeeldenfestival van Europa is weer te bewonderen in Zwolle. De beste ijskunstenaars zijn weer samengekomen om de prachtigste ijssculpturen te maken. En hoe, zo zijn sommige creaties wel zes meter hoog!

Wanneer:
Van 17 december tot en met 5 maart.

Waar:
IJsselhallen in Zwolle.

Boekentip: Dior by Sarah Moon

Dior komt met iets moois: om de dialoog tussen het modehuis en de Franse fotograaf Sarah Moon voort te zetten, brengt het een bijzonder boek uit: Dior by Sarah Moon. In deze boxset bewonder je foto’s die door Sarah zijn gemaakt in onder andere de Fondation Le Corbusier en in de archieven van Dior. Denk aan onder andere vluchtige shots met bijzondere texturen. Dior noemt het boek een delicate ode aan de veelzijdige vrouwelijkheid.

Waar:
Online verkrijgbaar bij o.a. Amazon.

Met een kop thee op de bank

Het koude weer maakt zin in warme dranken. Zeker na het afwerken van je to do-lijstje is niets fijner dan even tot rust te komen op de bank met een kop warme thee. Onze tip? De Winter Warmer kruidenthee van Pukka’s, dit is een biologische kruidenthee die jou van binnenuit verwarmt. In de thee herken je de smaken sinaasappel, citroen, kruidnagel en gember. Heerlijk!

Waar:
Onder andere verkrijgbaar bij Etos en Holland & Barrett.

Leestip: Eindelijk Maandag

Wil je graag je passie(s) achternajagen, maar weet je niet helemaal wat je passie precies is?  Dan is het boek Eindelijk Maandag van Mabel Duchossoy en Crystal Kwee, oprichters van het coachingsbedrijf Next Level Humanity, iets voor jou. Eindelijk Maandag helpt jou te achterhalen wat jij nu écht wilt. Met behulp van krachtige oefeningen en meditaties ontdek je wat jouw passie is en hoe jij jouw leven het beste kunt inrichten om alles uit jezelf en je carrière te halen.

Waar:
Onder andere verkrijgbaar bij bol.com, als paperback of als e-book.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mabel & Crystal (@nextlevelhumanity)

Lekker bingen

Zin in een avondje streamen? Sinds deze week kijk je op Netflix de films Passengers, Phileine Zegt Sorry en I Believe in Santa. Op Videoland stream je Foodies en Gods of Egypt en op Prime bekijk je The Flood en het tweede seizoen van Fair Trade.

Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws