Motivation Monday: win 3x een SHAB Lip Liner en Liquid Matte Lipstick t.w.v. €47,90

Ideaal voor je New Years Eve-look!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer een Lip Liner en Liquid Matte Lipstick van SHAB weg, voor lippen om te zoenen!

Over SHAB

Er zijn tegenwoordig zoveel beautymerken, maar eentje die je echt wilt leren kennen is SHAB. Het label brengt prachtige make-up uit. Van een levendige blush & highlighter tot oogschaduws in vele tinten, eyeliners en fijne browgels en mooie lipproducten van hoogwaardige ingrediënten. En SHAB is niet zomaar een beautymerk; het label heeft bepaalde zaken erg hoog in het vaandel staan. Zo staat het merk voor duurzaamheid, kwaliteit én dier- en milieuvriendelijke producten. De items van SHAB zijn dan ook allemaal vegan en cruelty free.

O, en mocht je je afvragen waar de naam vandaan komt? Dat is eigenlijk heel simpel, het is een afkorting van de naam van founder Shabnam Ashkar.

De lipproducten

We noemden net al dat SHAB fijne lipproducten in het assortiment heeft. Zo heeft het merk lipgloss, lipliners en lipsticks. Laatstgenoemde is verkrijgbaar in een gangbare variant en in een liquid variant, én in heel veel kleuren. De lipliner en liquid matte lipstick zijn allebei verkrijgbaar in tien verschillende kleuren: barbie, bubblegum, red cherry, guilty pleasure, naughty nude, punch, red wine, toffee en watermelon. Je kunt ze online bestellen of bij de Douglas bemachtigen.

SHAB Liquid Matte Lipstick Watermelon Toffee Red Cherry Punch Naughty Nude Spicy Red Guilty Pleasure Cherry Red Bubblegum Barbie

Winnen

Ben je helemaal weg van de prachtige lipliner en liquid lipstick kleuren? Dan kunnen we je misschien wel verblijden met een setje. Wij mogen namelijk 3x een SHAB Lip Liner en Liquid Matte Lipstick weggeven t.w.v. €47,90. Vul hieronder het winformulier (en vergeet niet je gewenste kleur aan te geven!) en wie weet win jij deze mooie prijs!

[mail-win-form id='27']

Deze winactie loopt tot en met 1 januari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SHAB zullen delen als je wint.