3 redenen waarom dit de beste tijd van het jaar is voor dating apps

Aha!

Wanneer het aantal dates dat je hebt en de huidige temperaturen in je woonplaats steeds dichter bij elkaar liggen (hallo -3), is het hoog tijd voor verandering. Nee, je kunt de seizoenen niet versnellen zodat de zomer eerder terugkomt, maar je kunt wel het meeste halen uit de beste dag van het jaar voor singles. Dat lees je goed: Dating Sunday komt eraan.

Dating Sunday

Een beetje achtergrondinfo: dating apps wereldwijd rapporteren dat de eerste zondag van elk nieuwe jaar het aantal likes, matches en registraties massaal omhoogschiet.

We snappen je twijfel; je had dating apps voor het nieuwe jaar afgezworen. Maar wat als je in plaats van dat voornemen een betere dating app gaat gebruiken? Wij brengen onze Dating Sunday met Inner Circle door – en dit is waarom we denken dat jij hetzelfde zou moeten doen.

1. Je ontmoet honderden singles tegelijkertijd

Inner Circle verwacht dat het aantal matches en gesprekken die dag met 30% zal toenemen – en dat er een piek van 40% in nieuwe leden komt. Je kunt vast wel raden wat dat betekent: meer kans op een date en meer singles om uit te kiezen.

Dit is niet je doorsnee publiek. Inner Circle doet het net even anders door hun singles offline mee op date te nemen – en door hun profielen te screenen op veiligheid en dating intenties. Wil je wegblijven van badkamer-selfies, oplichters en ghosting? Zij helpen je daarbij.

2. Je wil op een date gaan waar je nog weken over blijft praten

Drankjes zijn overschat. Bij daten gaat het om het ontmoeten van nieuwe mensen en het uitproberen van nieuwe dingen. Rooftop cocktailparty’s, burlesque optredens waar je hart sneller van gaat kloppen of uit je dak gaan tijdens een singles-only festival? Dat zijn slechts een aantal van de dating ervaringen die Inner Circle dit jaar heeft georganiseerd. Meld je aan als je volgende niet wil missen.

3. Match op basis van je favoriete kroeg(en)

Ken je dat gevoel wanneer je je favoriete café of restaurant inloopt, en iedereen een beetje zoals jij is? Je deelt dezelfde smaak, houdt van dezelfde vibes… Dat is ook wat je kunt doen op Inner Circle. In hun woorden: ‘Daten moet voelen als je favoriete kroeg binnenlopen’. Zoek dus naar je favoriete plekken en ontdek wie je daar graag wil ontmoeten.

Of je plannen nu zijn mislukt of dat je zin hebt in een last-minute vrijmibo, typ je date-idee in de functie ‘Who’s up for?’ en kijk toe terwijl de antwoorden binnenstormen.

Ons advies? Registreer nu, begin met flirten vóór Dating Sunday op 8 januari – en geniet van de vele verrassingen die Inner Circle voor hun leden in petto heeft op deze speciale dag. Nieuw jaar, nieuwe jij, nieuwe dating app? Registreer je hier bij Inner Circle als je het aan durft om beter te daten.

Bij Inner Circle kun je terecht voor legendarische singlesevenementen. Ook kun je dankzij de datingapp genieten van stijlvolle cocktailavonden, iconische club take-overs en knusse bioscoopervaringen. Als je het beste uit je avonden wil halen en tegelijkertijd een frisse wind door je dating pool wil halen, zijn deze spetterende feestjes ideaal! Waar wacht je nog op?

Beeld: Inner Circle 

Laatste nieuws