Zo zorgt Emily in Paris-actrice Camille Razat voor een stralende huid

Dit is de skincare-routine van de actrice.

Lees ook

Actrice Camille Razat schittert momenteel in het derde seizoen van Emily in Paris. En naast dramatische verhaallijnen, prachtige filmlocaties en dito mode, viel het ook op dat Camille eruitziet om door een ringetje te halen. Wij waren daarom erg benieuwd naar haar skincare-routine.

Skincare-ritueel

Met make-up die er altijd stralend uitziet, moet Camille wel wat make-upgeheimen hebben. Toch blijkt haar skincare-routine verrassend modeste, zo vertelde ze vorig jaar aan Marie Claire. “’s Ochtends gebruik ik een serum, en ik masseer mijn gezicht met een gua sha-tool. Zo’n massage helpt tegen zwellingen en verbetert de conditie van mijn huid. ’s Avonds verwijder ik altijd, maar dan ook echt altijd, mijn make-up, om te zorgen dat mijn huid fris is als ik wakker word.”

Bescheiden make-up

Op draaidagen en tijdens events verschijnt Camille met prachtige make-up, maar het betekent niet dat de actrice hier zo verknocht aan is dat ze het elke dag opheeft. “Ik moet zeggen dat ik niet elke dag make-up draag”, deelt ze. “Als ik geen shoot of draaidag heb, probeer ik mijn huid zo veel mogelijk te laten ademen.”

Is het wel een make-up kinda day? Dan kiest Camille vaak voor naturel make-up. “Een beetje contouren met een bronzer om mijn jukbeenderen sterker te laten uitkomen, wat blush op mijn wangen, het puntje van mijn neus en oogleden – daar krijg je een heel frisse look van. Dan een beetje mascara, wat concealer om donkere kringen weg te werken en ik vul mijn wenkbrauwen een beetje in. That’s it!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camille Razat (@camillerazat)

Party make-up

Als Camille naar een feestje gaat, dan vindt ze het overigens wel leuk om uit te pakken. “Dan vind ik het leuk om mezelf een bepaald type aan te meten en daar mijn make-up op aan te passen. Dan creëer ik bijvoorbeeld een edgy look, of een supersterke wenkbrauw in een kleur die net iets donkerder is dan mijn eigen wenkbrauwen.”

En hoewel ze prima overweg kan met make-up, vindt ze het ook heerlijk om in de stoel van de professional plaats te nemen. “Ik vind het heerlijk om het door een professional te laten doen, omdat ik dan allerlei tips krijg. Laatst kreeg ik bijvoorbeeld de tip om – als je merkt dat je huid iets ouder begint te worden – je foundation aan te brengen met een vochtig sponsje. Daarmee help je je huid om de make-up beter op te nemen, en het geeft bovendien een heel natuurlijke, glowy look.”

Bron: Marie Claire | Tekst: Marjolein Vermeij | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook