Motivation Monday: maak kans op een Fitbit Inspire 3 t.w.v. 99,95

Voor een fit begin van het nieuwe jaar!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een Fitbit Inspire 3 weg, om het nieuwe jaar fit in te kunnen gaan!

Over de Fitbit Inspire 3

We zien de feestdagen heus niet als een vrijbrief om al onze gezonde gewoontes over boord te gooien, maar het is toch wel een feit dat we in de decembermaand wat ongezonder leven dan normaal. Het nieuwe jaar is voor velen dan ook het startschot om het weer over een gezonde boeg te gooien. En het is dan wel zo fijn om je gezondheid te kunnen tracken. Laat een Fitbit daar nu de perfecte tool voor zijn. Of nog beter: Fitbit Inspire 3.

De Inspire 3 is de meest gebruiksvriendelijke tracker van Fitbit om jezelf op de hoogte te houden van je gezondheid. Dit handige horloge houdt ontzettend veel nuttige gegevens bij. Denk onder andere aan hoeveel stappen je op een dag hebt gezet, hoe hoog je hartslag was tijdens verschillende activiteiten en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Al doet de tool meer dan alleen je gezondheid tracken. Het is ook bezig met je welzijn. Zo meet de Inspire 3 ook hoe het ervoor staat met je herstel, wat je slaapkwaliteit is en trackt het je stress. Met Fitbit Premium zie je daarnaast hoe het ervoor staat met je herstel, waarna je een workout, yoga of mindfulness-sessie kunt doen in de app.

De Fitbit Inspire 3 is gebruiksvriendelijk: het kleurenscherm heeft een dun, lichtgewicht design en het fithorloge heeft een batterijduur van 10 dagen, not bad! 

Fitbit Feel Good Challenge

Ben jij ook enorm gemotiveerd om dit jaar vast te houden aan gezonde gewoontes? Wellicht is de Fitbit Feel Good Challenge dan wel wat voor jou! Op zondag 1 januari startte het merk de Fitbit Feel Good Challenge: 15 dagen lang wordt er elke dag een nieuwe challenge gedeeld op het Instagramaccount van Fitbit om Fitbit-gebruikers te helpen aan een gezonde kickstart voor het nieuwe jaar.

Winnen

Zie jij deze prachtige Fitbit graag aan jouw pols? Goed nieuws, wij mogen een Fitbit Inspire 3 weggeven ter waarde van €99,95. Vul hieronder het winformulier in en wie weet win jij deze mooie prijs!

[mail-win-form id='28']

Deze winactie loopt tot en met 15 januari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Fitbit zullen delen als je wint.