Motivation Monday: win 3x een Hart op de juiste plek filmpakket t.w.v. €26

Voor een heerlijk filmavondje op de bank!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer een Hart op de juiste plek filmpakket weg, waarmee je de film op Pathé Thuis kunt streamen.

Lekker weg zwijmelen

Zo nu en dan is een romantische film van harte welkom. Eentje die zeker lekker wegkijkt is Hart op de juiste plek. In deze film maken we kennis met Eve (Stijn Fransen). Ze denkt haar leven goed voor elkaar te hebben: ze heeft een succesvolle baan als trendwachter en is pas ingetrokken bij haar vriend Ricardo (Jasper Demollin). Wanneer ze erachter komt dat Ricardo haar niet trouw is, moet ze op zoek naar een nieuwe woonruimte. Ze trekt daarom tijdelijk bij haar moeder (Irene Moors) in en in haar geboortedorp komt ze ex en jeugdliefde Luuk (Jan Versteegh) tegen, die toch wel erg leuk blijkt te zijn.

De film Hart op de juiste plek was afgelopen zomer in de Nederlandse bioscopen te zien, maar als je ‘m gemist hebt, kun je de romantische film nu gelukkig op Pathé Thuis streamen. Je betaalt hier eenmalig €5,99 voor en zit dan nergens aan vast.

Of je doet mee aan onze winactie en maakt misschien wel kans op een Hart op de juiste plek-pakket!

Winnen

Wij mogen drie mensen verblijden met een leuk Hart op de juiste plek-filmpakket. Hiermee kun je onder andere de film streamen op Pathé Thuis. Ook vind je in het pakket verschillende goodies: een Blokzeep Shampoo Bar (een product dat ook in de film wordt gebruikt), een Boozyshop Clear Brow Gel en een zakje Klepper & Klepper drop mildzout om van te genieten tijdens de film.

Kans maken? Vul vervolgens hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 15 januari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Pathé zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws