Hilarisch: je kunt nu alle producten shoppen uit Emily in Paris

Onder andere de befaamde Pierre Cadault-koffer.

Emily in Paris zit vol prachtige outfits, spannende romances en een hoop bijzondere producten. Gelukkig is er ook aan de fans gedacht, en is het mogelijk om producten uit de serie kopen – en daarvoor hoef je geen Emily te heten of in Parijs te wonen!

Emily in Paris

Met het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix kan het niet anders dat fans weer massaal aan het bingen zijn. Maar wat doe je als je alles gezien hebt? Voortaan kun jij het leven door als Emily herself, dankzij de webshop Shop The Scenes. Hier vind je namelijk items die rechtstreeks uit de populaire Netflix-serie lijken te komen.

De website werkt rechtstreeks samen met uitvoerend product Darren Star om de merken uit de show tot leven te brengen. Dus ontkurk de flessen met Champére, tour de wereld rond met je eigen Pierre Cadault-koffer en steun het restaurant van Gabriel met je eigen Chez Lavaux merchandise. We love it!

Stijlvol met een prijskaartje

Nu is het ook mogelijk om je net zo te kleden als Emily, want alle kleding die zij of de andere personages dragen zijn gewoon te koop. Je moet er weliswaar diep voor in de buidel tasten – zo zien we Emily (Lily Collins) regelmatig op Louboutin’s paraderen en droeg Camille (Camille Razat) een Schiaparelli jas waar je twee royale maandsalarissen voor neer moet leggen – maar dan heb je ook wat.

De stylisten van de serie hebben het ook dichter bij huis gezocht, en zijn er een paar Nederlandse merken gespot. Zo spotten we sieraden van het label Taar Willoughby, en draagt Mindy (Ashley Park) een telefoonaccessoire van het merk Ateljé, van influencer Yara Michels. Iets vriendelijker voor de portemonnee en nét zo fashionable!

Bron: Shop The Scenes | Beeld: Shop The Scenes, Emily in Paris

Laatste nieuws