Motivation Monday: win 2×2 kaartjes voor lichtshow SORA in de Westergasfabriek

De liveshow SORA neemt je mee in een droomachtige, meditatieve wereld met muziek die bijna hypnotiserend is.

Lees ook

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 2×2 kaartjes voor de lichtshow SORA van NONOTAK weg!

Prachtige ervaring

Gek op audiovisuele kunst? Dan ben je op het Westergasterrein in Amsterdam aan het juiste adres. In de toch al legendarische Westergasfabriek kun je momenteel de gave audiovisuele lichtkunstinstallatie SORA aanschouwen. Beeldend kunstenaar Noemi Schipfer en kunstenaar en muzikant Takami Nakamoto – die samen het creatieve collectie NONOTAK vormen – creëerden deze bijzondere installatie. Het duo sloeg in 2013 de handen ineen en maakt sindsdien alles in-house. Van geluid tot visuele aspecten. Hun kunsten waren al over de hele wereld te aanschouwen. Denk aan steden als Tokio en Londen. En nu strijken ze met SORA neer in Amsterdam.

We horen je al denken, wat kun je precies verwachten van SORA? Well, veel moois! De liveshow SORA en de bijbehorende exhibition nemen je mee in een droomachtige, bijna meditatieve wereld. De liveshow kun je zien als een intensere versie van de exhibition, waarbij de artiesten zelf optreden bij de installatie en de muziek bijna hypnotiserend is. Alle elementen van de show worden bovendien continu aangepast, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is. Een must-visit, dus!

Ook de exhibition zelf, die niet zozeer een begin of een einde heeft, is prachtig om te bezoeken en biedt een meer meditatieve ervaring. Hoelang je blijft? Dat is geheel aan jou. Je kunt rondlopen, maar je kunt ook zitten of zelfs liggen. Whatever floats your boat. 

SORA is te bezoeken tot en met 5 februari. Tickets voor de liveshow (vanaf €29,50) en exhibition (€19,50) zijn nu te koop via Unfold.art.

Winnen

Lijkt het je ontzettend tof om SORA te bezoeken? Snappen we. Daarom geven we 2×2 kaarten weg voor de liveshow. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Good luck! 

Deze winactie loopt tot en met woensdag 18 januari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met NONOTAK zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws

Zie ook