Romantiek op de KLIPPAN-bank: IKEA organiseert speeddate evenement voor 1.000 vrijgezellen

Love is in the air! Of in dit geval in IKEA.

Tijdens een rondje door IKEA kom je niet alleen BILLY-kasten en MALM-bedden tegen, maar ook honderden gezichten. Het zal dan vast eens gebeurd zijn dat hoopvolle blikken elkaar kruisten. Om het zoekende vrijgezellen wat makkelijker te maken, komt het warenhuis nu met een leuke actie: een speeddate evenement voor duizend singles!

Speeddaten in de IKEA

Altijd al op date willen gaan in IKEA? Grijp dan nu je kans. Op zaterdag 4 februari vindt er een grootschalig speeddate evenement plaats in de vestiging in Utrecht. Na sluitingstijd krijgen duizend vrijgezellen de kans om tijdens een led-kaarslicht diner in het restaurant of op een showroombed de liefde van hun leven te ontmoeten. O, en IKEA helpt je hier een handje bij. Zo krijg je bij binnenkomst een goodiebag met gespreksstarters zodat je niet terug hoeft te vallen op vragen van het kaliber: 'Wat doe jij dan precies in het dagelijks leven?'.

De deuren gaan om 19:00 uur open en om 20:00 gaat het speeddaten van start. Zoals een echte speeddate betaamt krijg je vijf minuten de tijd om je date te leren kennen. Wanneer de buzzer gaat, is het tijd om met de volgende gegadigde te spreken. En dit anderhalf uur lang. Maar no worries, er vinden tussendoor pauzes plaats. Na afloop kun je bovendien nog in het restaurant blijven hangen om met de singles te kletsen.

Date voor de planeet

IKEA speelt maar wat graag voor cupido, maar hoopt de planeet ook een handje te helpen. Het warenhuis roept het speeddate event Date voor de Planeet in het leven om jou aan de liefde van je leven te koppelen, maar ook om – met een dikke vette knipoog – aandacht te vragen voor energiebesparing in huis. Eén huishouden verbruikt immers minder dan twee aparte huishoudens. Je hoeft maar één tv aan te zetten – mits jullie serievoorkeuren matchen –, je hoeft maar één oven te gebruiken en maar één woonkamer te verwarmen. O, en tijdens een heel steamy date kan zelfs de thermostaat misschien wel een graadje lager.

Meedoen

Ben jij enthousiast geworden? Singles vanaf 18 jaar kunnen zich nu opgeven op de website van IKEA. Je kunt je aanmelden tot en met 4 februari, maar vol is vol. Je kunt aangeven of jij je identificeert als vrouw, man of non-binair, in welke leeftijdsgroep je wilt daten, waar je woont, of je een ochtend- of avondmens bent, en of je voorkeur uitgaat naar Zweedse balletjes of een Veggie hotdog. Zo kom je in de juist speeddate-groep terecht en ontmoet jij wellicht de liefde van je leven!

Bron en beeld: IKEA