Miss Nederland Ona Moody over Miss Universe-competitie: 'Geweldige ervaring'

"Ik heb vriendinnen over de hele wereld gemaakt en verschillende culturen mogen leren kennen."

Afgelopen weekend vertegenwoordigde Ona Moody Nederland tijdens de 71ste Miss Universe-competitie. Ze felbegeerde top 16 behaalde ze niet, maar Miss Nederland kijkt alsnog met ontzettend veel plezier terug op haar avontuur.

Miss Universe

Afgelopen weekend was het zover en vond de 71ste Miss Universe-competitie plaats in New Orleans. Hoewel Ona indruk maakte met haar juryinterview en er tijdens elke ronde uitzag om door een ringetje te halen – en zelfs in een opvallend nationaal kostuum als stroopwafel voor de dag kwam - wist ze de top 16 helaas niet te halen.

Desalniettemin is Ona's Miss Universe-ervaring fantastisch geweest. "Het was een geweldige en leerzame ervaring", laat ze weten. "Ik heb vriendinnen over de hele wereld gemaakt en verschillende culturen mogen leren kennen. Dat is zo speciaal en dat zal ik zeker de komende jaren koesteren."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ona Moody (@onamoody)

"Waar ik vooral achter ben gekomen is dat trouw aan jezelf blijven het belangrijkste is, of je daarmee nou wint of verliest. Niet alleen als deelnemer aan Miss Universe, maar ook in het leven."

Outfits

Hoewel de grote finale van Miss Universe op 14 januari plaatsvond, vonden voorafgaand aan de finale de Preliminary Competition en de National Costume Show plaats. Tijdens de National Costume Show schitterde Ona in een stroopwafelkostuum dat door niemand minder dan Miss Pearl Couture was ontworpen. Hoe leuk!

Tijdens de 71ste Miss Universe-competitie op 14 januari is R'Bonney Nola Gabriel (Verenigde Staten) tot Miss Universe gekroond. Amanda Dudamel (Venezuela) werd de first runner up en Anderina Martinez (Dominicaanse Republiek) de second runner up.

Bron: Elegance | Beeld: Benjamin Askinas, Instagram