Motivation Monday: win 3x een RIES Herbal Tea pakket t.w.v. €50

Heerlijke thee en kruidenextracten voor een gezonde leefstijl!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een mooi RIES Herbal Tea pakket weg!

Over RIES Herbal Tea

Heb je al eens kennis gemaakt met RIES Herbal Tea? Wij stellen je graag voor aan het theemerk. De thee van RIES Herbal Tea werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. Met een kop RIES Oolongthee, waarin het beste van groene en zwarte thee gecombineerd is, prikkel je dus niet alleen de smaakpapillen, maar je ondersteunt hiermee ook een gezonde leefstijl. De producten van RIES Herbal Tea zijn biologisch en bevatten geen toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen.

Detoxen met de RIES Herbal Tea kruidenextracten

Het assortiment van RIES bevat heerlijke theeën, maar ook extracten waarmee je je kop thee kunt afstemmen op je eigen behoeften. Had jij begin januari bijvoorbeeld de wens om een keer te gaan detoxen? Dan kan het RIES Herbal Slim kruidenextract met gentiana je daarmee helpen. Gentiana heeft een detoxwerking en ondersteunt het lichaam in het afvoeren van gifstoffen. Ook zou je het RIES Herbal Vital kruidenextract met ginseng kunnen proberen. De wortel die in dit extract is verwerkt, ondersteunt de nieren, zodat je lichaam overmatige afvalstoffen kan afvoeren. Deze extracten kun je het beste drinken in combinatie met de RIES Herbal Tea basisthee.

Winnen

Zou jij de kruidenextracten graag proberen? Goed nieuws, wij mogen drie RIES Herbal Tea pakketten weggeven met daarin de Oolongthee, het kruidenextract met ginseng, het kruidenextract met gentiana en een bamboemok t.w.v. €50. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Good luck! 

[mail-win-form id='31']

Deze winactie loopt tot en met 29 januari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met RIES Herbal Tea zullen delen als je wint.