H&M Move brengt prachtige sportcollectie uit waardoor je spontaan meer wilt bewegen

Wil je meer bewegen? H&M én Jane Fonda, Zlatan Ibrahimović, JaQuel Knight en Nadia Nadim got your back!

We weten allemaal dat bewegen goed voor ons is, maar soms schiet het er door de alledaagse drukte bij in. Geen geschikte sportoutfit hebben is in ieder geval verleden tijd. H&M Move brengt een prachtige sportcollectie uit en moedigt je samen met Jane Fonda, Zlatan Ibrahimović, JaQuel Knight en Nadia Nadim aan om in beweging te komen.

Empower-collectie

Sinds 12 januari ligt de nieuwe H&M Move Empower-collectie in de winkel. H&M lanceerde deze lijn om iedereen aan te moedigen om te bewegen ‘of je nu loopt, rent, hinkelt, springt, buigt of strekt’. De collectie omvat onder andere naadloze jumpsuits, sportbeha’s en t-shirts die steun en comfort bieden wanneer je sport. En ook het kleurenpalet is er eentje waar je spontaan energie van krijgt: van knaloranje items tot kobaltblauwe accenten.

De sportkleding uit de Empower-collectie zijn gemaakt van DryMove-materiaal, dit vangt vocht op van de huid, zodat je comfortabel en droog blijft tijdens een intense workout.

Samen met de Movers

H&M is niet de enige met de missie om meer mensen te helpen bewegen. Ook actrice Jane Fonda, voetballer Zlatan Ibrahimović, choreograaf JaQuel Knight en voetbalster en medisch arts Nadia Nadim hebben deze wens. Zij vierden de lancering van de Empower-collectie door een vrolijke video op te nemen.

“Als we actief willen zijn, moeten we ons proberen te focussen op wat we echt leuk vinden”, stelt Zlatan Ibrahimović. “Maar het is natuurlijk ook goed om wat nieuwe bewegingen te proberen, want dan heb je wel iets nieuws ontdekt. Het draait eigenlijk allemaal om het hebben van plezier. Als ik mensen in beweging kan krijgen, ben ik geslaagd.”

“Elke dag beweging is goed voor je, maar doorgaans heeft het ook een grotere kracht”, vindt Nadia Nadim. “Beweging gaat dus niet alleen om actief zijn omdat het gezond is, maar ook omdat sport en beweging andere dingen om je heen kunnen veranderen.”

De Empower Collection zal verkrijgbaar zijn in 2400 winkels wereldwijd en op hm.com/move.

Bron en beeld: H&M Move 

Laatste nieuws