Motivation Monday: win een éclat collageenpakket voor drie maanden t.w.v. €119,85

éclat biedt zowel viscollageen als vegan collageen.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een prachtig collageenproduct van éclat weg waar je drie maanden mee vooruit kunt.

 

De collageen-producten van éclat

Je hebt vast weleens van collageen gehoord, maar wat deed het ook alweer? Collageen is een eiwit dat van nature in ons lichaam aanwezig is en onderdeel uitmaakt van al het bindweefsel in je lichaam. Na je 25ste neemt de productie van dit eiwit echter af en dat zorgt ervoor dat de huidelasticiteit afneemt (en je fijne lijntjes krijgt), en het vermindert de soepelheid van spieren en gewrichten. Het is daarom niet zo’n gek idee om collageen op te nemen in je dagelijkse dieet. Neem nu die van éclat.

De Collageen producten van éclat helpen je om dagelijks collageen toe te voegen aan een gezond voedingspatroon. Ze hebben twee soorten collageen in diens assortiment. Een hoge dosering van maar liefst 6 gram viscollageen, gewonnen uit graat en de huid van vissen. Maar ook vegetariërs en vegans kunnen een Collageen booster bij het label scoren. éclat biedt namelijk ook een Vegan Collageen Booster aan, die net zo krachtig is als de niet-vegan variant en je natuurlijke collageenproductie door middel van vitaminen en mineralen stimuleert.

Zowel de Vegan Collageen Booster als de Marine Collageen Beauty Blend zitten in een handige on-the-go verpakking en bevatten een tropische smaak. Je kunt ze dus mengen met water, maar je kunt het ook door een kommetje yoghurt roeren. Ideaal!

Winnen

Zou jij de Marine Collageen Beauty Blend van éclat graag willen proberen? Of ben je erg benieuwd naar de Vegan Collageen Booster? Vul dan hieronder het winformulier in en maak kans op een éclat-voorraad waar je drie maanden mee vooruit kunt.

Deze winactie loopt tot en met 5 februari 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met éclat zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws