From the heart: Marc Cain komt met speciale Valentijnsdag sweater

Liefde komt in verschillende vormen.

Lees ook

Op 14 februari is het jour d’amour, oftewel Valentijnsdag. De perfecte dag om je geliefde in het zonnetje te zetten. Of je nu een romantic evening op de planning hebt staan of casual film kijken op de bank: Marc Cain zorgt ervoor dat je dit jaar de liefde draagt.

Marc Cain – From the heart

Speciaal voor Valentijnsdag creëert Marc Cain voorpret met een exclusieve sweater verfraaid met een hartjesdessin. De trui ziet er niet alleen lovely uit, ook is het ingewikkelde ontwerp gemaakt van verschillende soorten breiwerk en fancy garen. Met de trui komen de brei-expertise en de hoogwaardige ontwerpen van Marc Cain dus echt naar voren.

Knitted in Germany

Net als veel andere kledingstukken van het modemerk, is de trui gemaakt in Bodenhausen, Duitsland. Hier staat het hoofdkantoor en daarom draagt de trui het label ‘Knitted in Germany‘. En dat het gebreid is, dat merk je ook zeker aan de kwaliteit van de trui. Aangezien het begin van februari meestal geen zonnige temperaturen heeft, is de exclusieve sweater geschikt om de koude wind te trotseren. Het heeft een gestructureerd hartontwerp in bouclé en glad gebreide patronen. De pailletten en patches van het hartpatroon zijn met de hand gemaakt, en dat maakt het stuk de perfecte eyecatcher.

Chic en romantisch

Wat betreft styling kunnen we heel makkelijk zijn: de trui kan je namelijk met alles combineren. Denk aan een leren broek, voor een spicy date. Of een midi spijkerrok, als jullie romantisch gaan tafelen bij kaarslicht. Zelf zijn we fan van de combinatie met een rechte pantalon. Chic, stijlvol en o zo romantisch. Laat Valentijnsdag maar komen!

Bron en beeld: Marc Cain

Laatste nieuws

Zie ook